Skip to main content
ActueelBlog

Even voorstellen: vier nieuwe D&D-dames

In de afgelopen 2 maanden zijn vier vrouwen het D&D-team komen versterken. Ze hebben uiteenlopende interesses en achtergronden maar zijn allemaal echte D&D’ers. Met trots stellen we hen kort aan je voor aan de hand van een vraag.

Waarom heb je voor D&D gekozen?

Nathalie: Bij D&D voelde ik mij welkom. De kennismakingsgesprekken waren net zo lang als leuk. Op het kantoor is het gezellig, collega’s open, hartelijk en geïnteresseerd. In mijn werk kan ik mij ontwikkelen en heb ik veel contact met collega’s, opdrachtgevers en leveranciers. En het aller belangrijkste: hier kan ik ‘gewoon’ mijzelf zijn!

Lieke: Waarom ik voor D&D gekozen heb? Omdat ik me hier kan inzetten voor verander- en ontwikkelopgaven in diverse publieke en maatschappelijke organisaties. Omdat D&D focust op (persoonlijke) ontwikkeling, groei en werkgeluk. En omdat ik hier samenwerk met enorm gedreven collega’s om maatschappelijk verschil te maken.

Hoe maak jij nu het verschil?

Karin: Ik maak verschil bij de Belastingdienst door samen met collega Renate het veranderproces naar de nieuwe directie BPZ vorm te geven en te initiëren. Ook ontzorgen wij hen bij het formele reorganisatietraject door alle benodigde stappen in te regelen.

Marlieke: Laten we eerlijk zijn: dingen lopen (bijna) altijd anders dan zou moeten. Ik maak het verschil voor de klant door me positief en flexibel op te stellen. Als het niet rechtsom kan, dan kan het wel linksom, is mijn motto. Die instelling, gecombineerd met een sterk team en enthousiasme, brengt je mijlenver. En dat neem ik graag mee naar Schiedam, waar ik momenteel bestuursadviseur van een wethouder ben. 

Wil je meer weten over deze collega’s of D&D als organisatie? Neem vooral contact op.

Leave a Reply