Skip to main content

Onze mensen, de D&D’ers

Maak kennis met ons team, een groep ervaren interim-managers en adviseurs met uiteenlopende expertises en achtergronden. D&D’ers kijken vooruit en denken actief met je mee. Ze zijn toegankelijk en hebben een goed gevoel voor humor. Verbonden met de wereld om hen heen, zitten ze stuk voor stuk vol enthousiasme om maatschappelijk het verschil te maken. Wil je onze D&D’ers beter leren kennen? Klik dan op één van de foto’s hieronder.

Adinda Goudriaan

Anna Zwiggelaar

Anne ter Vrugt

Ashley Nap

Met een financiële basis en een steeds bredere verantwoordelijkheid, ben ik gedreven om de – voortdurende – groei van Derksen & Drolsbach te faciliteren. Na ruim 6 jaar als Controller bij zowel een beursgenoteerde multinational als een familiebedrijf, heb ik meer dan 10 jaar leidinggevende ervaring opgedaan in diverse sectoren, waaronder E-commerce, financiële dienstverlening, vastgoed en maatschappelijke kinderopvang.

Mijn expertise strekt zich uit van Finance tot HR, van Legal tot M&A, en van IT tot facilitaire zaken.

De dynamiek van een snelgroeiende organisatie, die ik ken door mijn ervaring met het transformeren van een team van 25 naar 500 collega's in slechts 6 jaar, spreekt mij enorm aan. Dit in combinatie met mijn commerciële achtergrond en mijn groeiende wens om een positieve impact op de maatschappij te hebben, maakt de match met D&D voor mij compleet.

Buiten het werk ben ik graag samen met mijn vrouw, zoon (2017) en dochter (2019). We wonen in het prachtige Haarlem, waar we samen van het leven genieten.

Babs Randsdorp

Amsterdam en Rotterdam, de twee steden waarin ik leef en woon, staan symbool voor hoe ik mijn leven leid. Ik combineer graag the best of both worlds, in dit geval het ruige van een havenstad en de grandeur van een hoofdstad. En juist tussen die verschillende ‘werelden’ zoek ik naar de gemeenschappelijkheid.

Dat is ook wat ik doe in mijn werk. Ik ben altijd op zoek naar de gemene deler, daar waar personen of zaken elkaar raken, om vanuit daar samen verder te werken. Ik geloof in het behouden van eigenheid en ben onafhankelijk in denken en doen, maar niet zonder verbinding met de mensen om mij heen. Professioneel word ik getypeerd als open, gemakkelijk communicerend, adaptief, analytisch, strategisch opererend en bestuurlijk sensitief. Privé houd ik ervan zo nu en dan het avontuur aan te gaan. Stedentripjes naar Europese steden en daar samen met mijn partner toprestaurants bezoeken vind ik heerlijk, maar mijn ‘reishart’ gaat écht sneller kloppen van een maand reizen door Iran of het beklimmen van de Kilimanjaro. Nieuwsgierig als ik ben naar andere culturen, gebruiken, verhalen en invalshoeken.

Ik ben een bestuurskundige met hart voor de publieke sector en heb ruime ervaring als adviseur en manager bij de Rijksoverheid en op gemeentelijk niveau op gebied van financiën, control en bedrijfsvoering. De rode draad in al mijn functies is een bijdrage leveren aan ontwikkeling en verandering. Bijvoorbeeld op afdelingsniveau om de advisering en dienstverlening van het hele team beter en scherper vorm te geven of juist persoonlijk, zoals een medewerker tot nieuwe inzichten laten komen en ondersteunen daarop te handelen.

Bij het Rijksvastgoedbedrijf, destijds net ontstaan vanuit een fusie, heb ik van vijf teams op meerdere locaties en werkend in drie verschillende financiële systemen een goed samenwerkende, efficiënte en afgeslankte sectie gemaakt klaar voor de toekomst. Eén van de succesfactoren in dat traject was oog hebben voor de verschillende culturen en gevoeligheden die komen kijken bij een fusie en daarin zoeken naar hetgeen alle medewerkers verbindt. In dit soort opdrachten ben ik op mijn best, een manager die het verschil kan maken, voor de organisatie én de medewerkers.

Ben je nieuwsgierig geworden? Meer informatie is te vinden op mijn LinkedIn pagina. En, zin om een keer verder te praten onder het genot van een koffie? Neem contact met me op.

Bas van Elsacker

Mensgerichte analist en strategische communicator, mijn kracht ligt in het maken van verbinding en vervolgens beweging organiseren. Het geeft mij veel plezier om in een team een ambitieus doel te stellen en hier op een duurzame manier naar toe te bouwen. Hierbij positioneer ik mij als generalist vaak als verbindende schakel tussen de business en de IT.

Door de taal en de belangen van beide kanten te begrijpen leg ik de verbinding die nodig is om samen te werken. Dit heb ik o.a. gedaan in mijn rol als hoofd ICT bij Vogelbescherming Nederland, waarbij ik zowel de harde als zachte aspecten van de ICT voorzieningen heb mogen verbeteren. Deze lijn wil ik de komende jaren doorzetten door organisaties te helpen om de digitale middelen goed in te zetten om de strategische organisatiedoelen te bereiken.

Bob Dijkgraaf

Mijn motivatie haal ik uit verbeteren van prestaties. Niet alleen vaststellen dat er dingen misgaan, maar vooral kijken hoe het beter kan en wat daarvoor nodig is. Ik heb een sterke motivatie om werkprocessen te verbeteren. Werkt iets niet goed, probeer het anders. Ik haal mijn werkplezier uit samenwerken met collega’s. Het geeft me voldoening als we gezamenlijk constateren dat de situatie nu beter is dan die was. ‘Alleen ga je sneller, samen kom je verder’. Verbinden, faciliteren en motiveren zijn mijn manier om samen te werken.

Het grootste deel van mijn loopbaan heb ik bij de Rijksoverheid gewerkt. Mijn hart ligt bij de uitvoering. In de uitvoering ligt de sleutel tot succes om doelstellingen echt te bereiken. In mijn laatste baan als leidinggevende heb ik met het team hele mooie resultaten geboekt door samen in kaart te brengen wat we willen verbeteren en daar stapsgewijs naar toe te werken. Het heeft heel veel opgeleverd, zoals beter inzicht en begrip in elkaars werk, betere prestaties en productiviteit en natuurlijk werkplezier.

Na diverse functies als controller en manager waren er voldoende mogelijkheden binnen het Rijk. Maar er is zoveel meer te leren, te doen en te ontdekken. Die nieuwsgierigheid heeft me uiteindelijk bij D&D gebracht. De kernwaarden van D&D (wendbaarheid, waardecreatie en werkgeluk) spreken mij aan. Ik houd van afwisseling, vind het leuk om nieuwe ervaringen op te doen en dat mag best buiten mijn ‘comfortzone’ liggen. Bij D&D wil ik mijn ervaring inzetten verschillende opdrachten te doen, uiteenlopend van interim management tot opdrachten met een verbetercomponent.

Verbeteren klinkt eenvoudig, maar het is vaak niet makkelijk. Het vraagt om focus op het doel en vasthoudendheid. Misschien dat er daarom zoveel duursporters bij D&D werken. Mijn liefde ligt bij de fiets en dan bij voorkeur in berg- of heuvelachtig landschap. De tocht is soms zwaar met een lekke band als tegenslag, maar wat geeft het toch een voldoening om de top te bereiken.

Kan ik iets voor je betekenen, dan nodig ik je uit om contact op te nemen. Wie weet werken we dan binnenkort samen.

Bram Jenster

Bram Kouwenhoven

Met als doel een positief maatschappelijk verschil te maken werk ik vanuit oprechte maatschappelijke betrokkenheid. Met ouders in de jeugdzorg en het onderwijs is deze betrokkenheid er met de paplepel ingegoten. Samen werken aan een betere maatschappij is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Ik ben academisch geschoold in wijsbegeerte en bestuurskunde. Het abstracte van wijsbegeerte en de concrete lessen van bestuurskunde zet ik in mijn dagelijks werk in te door visie en strategie te verbinden aan concrete acties. ‘Advies met opgestroopte mouwen’ noem ik dat.

Trots ben ik op D&D en het werk wat ik hier doe, grofweg bestaat dat werk uit:
1: opdrachten op het gebied van directie en bestuursadvies (oa gemeente Den Haag, Ministerie van Financiën, het Centraal Orgaan opvang Asielzoekers en verschillende 100.000+ gemeenten.
2: meebouwen aan D&D waaronder eindverantwoordelijkheid op onze dienstverlening op het gebied van directie-, bestuursadvies en public affairs
3: de organisatie van onze maatschappelijke impact

Cheyenne Brugman

Een gedreven en analytische allrounder, met beide benen stevig op de grond.

Zowel zakelijk als privé haal ik veel energie uit plannen en structureren. Met een hands-on mentaliteit, groot verantwoordelijkheidsgevoel en een tikkeltje perfectionisme, zorg ik dat zaken goed geregeld worden. Privé zorgt dit voor een blije partner en vrienden wanneer ik de organisatie van een reis of diner uit handen neem. Zakelijk zorgt dit voor een bijdrage aan het verder professionaliseren van de organisatie, alsmede het ontzorgen van collega’s en zorgen voor verbinding tijdens leuke personeelsactiviteiten.

Mijn kracht in een allround rol komt mede dankzij eerdere werkervaringen als Office Manager, Directiesecretaresse, Recruiter en HR Officer. Het verkennen van deze verschillende vakgebieden in zowel kleine als grote organisaties, was een mooie ontdekkingsreis om uiteindelijk op een plek te komen waar ik met veel plezier en passie aan het werk kan. Voor mij is dit in een mensgerichte, innovatieve en wendbare organisatie waar ik mezelf kan én mag zijn. De match met Derksen & Drolsbach was dan ook snel gemaakt!

Bij Derksen & Drolsbach vervul ik een servicegerichte rol in de functie van Office Manager, waarbij mijn dag er elke dag anders uitziet. Van agendabeheer tot het coördineren van de onboarding en het verzorgen van de interne communicatie. Daarnaast zorg ik ervoor dat het kantoor en onze brede faciliteiten dagelijks tiptop in orde zijn.

In mijn vrije tijd spendeer ik de meeste tijd met mijn gezin in het mooie Scheveningen, waar onze woning op steenworp afstand ligt van de haven en het strand. Toch ga ik elk jaar graag op ontdekking tijdens een citytrip of mooie reis. Sportieve uitdagingen ga ik graag aan, waarbij ik het liefst op de spinningfiets stap.

Wil je meer weten over D&D en/of mij? Neem gerust contact op via onderstaande contactgegevens.

Christian Slape

Dabbert Doornbosch

Mensgerichte analist en overtuigende autoriteit, af en toe te kritisch en koppig (meestal is goed, goed genoeg). Zeer sterk in het pionieren met nieuwe uitdagingen en het verbinden van de diversiteit aan mensen, inhoud en vakgebieden.

Ik ben niet te vatten in één specialistische rol en beperk mij niet tot één vakgebied. Ik ben een breed inzetbare professional, wél met sterke affiniteit voor digitalisering en informatievoorziening. Ik studeerde rechten en bedrijfswetenschappen aan de Universiteit Leiden en ben afgestudeerd in internationaal publieksrecht. Daarna heb ik tien jaar ervaring opgedaan bij één van de grote vier gemeenten, waar ik verschillende functies en rollen heb vervuld op gebied van digitalisering, informatievoorziening, publieke dienstverlening en bedrijfsvoering.

Mijn kracht die ik in de jaren heb ontwikkeld, is samen te vatten in de rollen van intrapreneur, verbinder en trusted advisor. Vanuit een strategische blik zie ik welke (nieuwe) paden een organisatie dient te bewandelen en pionier ik als intrapreneur met het zetten van de eerste stappen. Als verbinder ben ik de vertaler tussen het bestuur en de ambtelijke organisatie, tussen beleid en uitvoering, strategie en executie en business en ICT. Als trusted advisor hebben bestuurders, directeuren en CIO’s aan mij een bestuurlijk sensitieve partner die snel en kernachtig hen van advies kan dienen. Een mensgerichte aanpak staat in mijn werk centraal, waarin de relatie én inhoud samen leidend zijn.

Ik kan meerdere rollen vervullen zoals strateeg, adviseur, analist, kwartiermaker, CIO/IV-manager, programma- en projectmanager. Resultaten die opdrachtgevers zonder omkijken aan mij kunnen overlaten is de totstandkoming van visies, strategieën, beleidsplannen, programmaplannen en andere (strategische) adviezen. Waarbij in mijn aanpak het schrijfwerk pas op het eind komt en het betrekken van de juiste mensen bij de planvorming het succesbepalende startpunt vormt.

Bij Derksen & Drolsbach (D&D) heb ik alle ruimte en ondersteuning om mij verder te ontwikkelen en vanuit mijn (inhoudelijke) overtuiging impact te maken voor onze opdrachtgevers in het publieke domein. Door het opdoen van brede ervaring en kennis in de publieke sector, verwacht ik met mijn sterke competenties (uit ODC-meting) als mensgerichte analist (omgevingssensitief, interpersoonlijk sensitief, structureren en onderzoeken) en overtuigende autoriteit (visie, overtuigingskracht, delegerend leidinggeven en autonoom) nieuwe inzichten op te doen en te kunnen toepassen in mijn opdrachten. Daarmee streef ik naar meer publieke waarde met het onderwerp digitalisering voor de overheid en samenleving.

Wil je meer over mij en D&D weten of wil je kennisdelen over gezamenlijke professionele interesses? Neem gerust contact op.

David Dorrestein

Ik haal motivatie uit het helpen van anderen om hun werkwijzen te verbeteren. Sinds mijn studie heb ik een sterke affiniteit ontwikkeld voor procesmanagement en veranderkunde.

In mijn vrije tijd geniet ik van voetballen bij de mooiste club van Nederland: Het Begon Op Klompen (HBOK).

Mijn werkervaring bij publieke organisaties zoals de gemeente Amsterdam en het COA heeft me veel inzicht gegeven in politiek-gevoelige thema’s. Daarnaast heb ik succesvol procesmanagement geïmplementeerd als projectleider bij Bibliotheek Den Haag.

Mijn kernkwaliteiten liggen in procesmanagement en het implementeren van lean filosofie. Ik ben een teamspeler die energie haalt uit het verbeteren van werkprocessen en collega’s graag in hun kracht zet. Mijn droomopdracht is een project waarin ik mijn vaardigheden kan inzetten om substantiële verbeteringen in een organisatie te realiseren.

Kan ik iets voor je betekenen? Neem dan gerust contact op.

Deanne Stikkelorum

Enthousiast, mensgericht en proactief.

Met mijn motto “Nee heb je, ja kun je krijgen” kijk ik graag naar wat er wél kan in een complexe omgeving. Daarin ben ik niet bang om uit mijn comfortzone te stappen en ambitieuze doelstellingen te stellen voor mijzelf en mijn omgeving.

Ik heb een achtergrond als bedrijfskundige i.c.m. bestuurskunde, met een focus op verandermanagement. Het fascineert me hoe organisaties willen veranderen, verbeteren en vernieuwen om zo meer impact te kunnen maken, maar hierbij altijd te maken hebben met een dynamische context van mensen met verschillende perspectieven, belangen en behoeften. Ik ben trots op mijn ervaring in het faciliteren van ontwikkeling en het gezamenlijk bereiken van resultaten. Tijdens mijn loopbaan heb ik dit zowel vanuit een programmatische manier van werken als een adviserende rol opgepakt.

Met mijn analytische blik, resultaatgerichte houding en oprechte interesse in anderen ben ik in staat anderen te overtuigen en snel resultaten te behalen. Ik krijg er energie van om organisatorische veranderingen in goede banen te leiden, om zo de organisatie beter in staat te laten zijn om haar maatschappelijke doelstellingen te behalen.

In mijn vrije tijd hou ik ervan om me te omringen met vrienden, daag ik mezelf uit en kom ik tegelijkertijd tot rust tijdens meerdaagse hikes in de bergen, en heb ik altijd de wens om nog meer van de wereld te zien en ontdekken.

Wil je meer over mij weten? Kijk dan op mijn LinkedIn-pagina en neem gerust contact met me op. Ik sta altijd open voor een kennismaking onder het genot van een kop koffie.

Dolf Struijk

Eline Rats

Ik ben een enthousiaste, gedreven en sensitieve adviseur met een natuurlijke drive om te verbinden. Ik help graag organisaties in het publieke domein vraagstukken op te lossen die raken aan Public Affairs en Stakeholdermanagement. Wat mij energie geeft is het samenbrengen van mensen en organisaties om breed gedragen resultaten te behalen, de positionering van organisaties te versterken én maatschappelijke waarde te creëren. Ik doe dit graag in de rol van Public Affairs Adviseur, Stakeholdermanager of als Directie-/Bestuursadviseur.

Van opdrachtgevers en collega’s hoor ik dat ik snel land in een organisatie, op een zorgvuldige en een plezierige manier communiceer (zowel mondeling als schriftelijk), proactief, innemend en betrouwbaar ben en oog heb voor verschillende belangen en (politieke) risico’s.

Ik geef graag gevraagd en ongevraagd advies en maak mezelf binnen een opdracht zo snel mogelijk misbaar. Dit doe ik door mijn kennis en kunde intern in een organisatie te borgen door het vormgeven van een warme overdracht en/of door het geven van trainingen/workshops aan vast personeel.

In mijn vrije tijd besteed ik veel aandacht aan mijn gezin, familie en vrienden. Daarnaast vind ik ontspanning in sport. Ik ren regelmatig door het bosrijke Leusden of werk me in het zweet bij een les bootcamp.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij en het werk van D&D.

Elise Zandstra

Ellis Bulk

Een treffende tekst over jezelf en dan ook nog origineel proberen te zijn… Ik geef het maar gewoon in alle eerlijkheid toe: dat valt niet mee.

En dat zegt natuurlijk gelijk iets over mij. Naast het geven van een goed advies, hecht ik eraan om samen te werken in een open en eerlijke sfeer. Waar ruimte is om samen te lachen, gevoel te uiten en elkaar op waanzinnig goede ideeën te brengen.

Ook buiten werktijd maak ik ruimte voor frisse ideeën. Op onze hobby boerderij geniet ik samen met man en kinderen intens van het buitenleven en op en rondom het water zijn. Daarnaast blijven we ons huis en onze plek steeds mooier maken.

Met een buitengewone interesse voor mensen, teams, organisaties en het functioneren daarvan werk ik het liefst in een omgeving waar niet alles vanzelf gaat. In eerdere banen heb ik ervaring opgedaan op het snijvlak van beleid, uitvoering en politiek. Mijn werk doe ik vriendelijk vasthoudend en ik gedij goed in een hectische omgeving.

Maakt dit nieuwsgierig? Neem gerust contact met me op!

Eva Hopperus Buma-Schreuder

Je kan mij omschrijven als een enthousiaste, gedreven en daadkrachtige vrouw die met vaste hand stuurt op resultaten, zonder oog voor de menselijke maat te verliezen.

Ik ben mijn loopbaan begonnen als beleidsmedewerker binnen de Rijksoverheid. Na een aantal jaar heb ik de stap naar het management gemaakt via een strategisch management traject en ben ik gestart als leidinggevende bij een uitvoeringsorganisatie waar ik diverse teams heb aangestuurd op beide mainports die ons land rijk is. De rode draad hierin is dat ik altijd de verbindende factor vorm tussen de binnen- en buitenwereld van de organisatie. Zo ontdek ik telkens weer een nieuwe wereld waar ik mijn nieuwsgierigheid kan voeden.

Ik bouw graag met anderen aan ambitieuze (gezamenlijke) doelen, waarbij ik snel tot de kern kom en de middelen en menskracht vlot verdeel. Een mooi compliment wat ik ooit kreeg van een rasechte Rotterdammer: “jij hebt een hoge snap-snelheid”. Mijn kracht ligt in het verbinden en organiseren van mensen en zaken. Ik kan mij goed verplaatsen in een ander waardoor ik begrijp waar het voor hen over gaat. Ik word er blij van als ik mensen kan helpen het beste uit zichzelf te halen.

Deze kwaliteiten kan ik thuis ook goed gebruiken, met drie jonge kids is het vaak genoeg georganiseerde chaos. Ik vind het heerlijk om de wereld (opnieuw) te ontdekken door hun ogen. Het verrijkt mij weer om vanuit hun perspectief naar dingen te kijken.

Nieuwsgierig geworden? Lees meer over mijn ervaring op mijn LinkedIn profiel of neem contact met mij op.

Evelien Visscher

‘Fijn om met zo’n rasoptimist de dag te beginnen!’ – Zo typeerde mijn collega mij vanochtend tijdens onze ontbijtvergadering.

Na een studie Internationale Betrekkingen en een economische master, waarbij (het inrichten van) de samenleving en de omgeving centraal staat, was het voor mij duidelijk dat ik graag wil bijdragen aan de maatschappij vanuit publieke organisaties. En dat doe ik met veel plezier vanuit D&D!

Momenteel werk ik bij een grote stad als bestuursadviseur van de burgemeester. Ik vind het mooi een bestuurder te helpen zijn of haar team of organisatie te laten excelleren en draag hieraan bij door gevraagd en ongevraagd advies te geven, te fungeren als sparringpartner en door de juiste prioriteiten te stellen. Dat kan als bestuursadviseur, maar ook in andere ‘spin in het web’-functies. Ik werk resultaatgericht en het geeft mij voldoening om oplossingen en risico’s in kaart te brengen.

Mijn achtergrond en ervaring zijn te vinden op mijn LinkedIn pagina. Ik kom graag in contact met je!

Eveline van der Schoot

Faraz Safavi Nic

Frans Gruijthuijsen

Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Door mijn analytisch vermogen weet ik in complexe omgevingen goed het overzicht te behouden. Hierdoor ben ik in staat om resultaten te boeken waarbij ik oog heb voor wat er al is, maar ook durf om een andere koers te varen indien dat gevraagd wordt. Resultaten boek je namelijk samen. Werk probeer ik altijd zo te organiseren dat het op het raakvlak ligt van wat medewerkers leuk vinden en waar ze goed in zijn, zodat zij de mogelijkheid hebben om uit te kunnen blinken!

Bij Derksen & Drolsbach wil ik mij verder ontwikkelen als manager én als mens. Ik ben goed in plannen en organiseren, en zet die capaciteiten graag in om bij te dragen aan het realiseren van de maatschappelijke doelstellingen van Nederland. Ik fungeer hierbij graag als verbinder tussen strategie en de operatie, om zo zorg te dragen dat we gezamenlijk de gemeenschappelijke doelen nastreven. Mijn expertise gebied ligt hierbij in Finance, Planning & Control en de brede bedrijfsvoering maar ik sta zeker open voor nieuwe werkvelden waarin ik mijzelf kan verbreden.

Zelf hecht ik waarde aan openheid en eerlijkheid. Niet lullen, maar poetsen zoals ze dat zeggen waar ik vandaan kom. Zullen we snel eens een bakkie doen?

Gerard Reinders

Resultaatgerichtheid met een mensgerichte aanpak.

Als econoom met specialisatie in geografie en politiek ben ik uitgegroeid tot een generalist. Hierdoor kan ik uitstekend schakelen tussen proces, inhoud en verschillende functieniveaus. Ik heb een multidisciplinaire en brede blik op de samenleving met oog voor het grotere plaatje en de mensen in mijn omgeving.

Betrouwbaarheid, structuur, organisatiekracht, inlevingsvermogen en rationeel en analytisch denken zijn mijn kernkwaliteiten. Hiermee heb ik als ervaren projectleider en managementadviseur vanuit maatschappelijke betrokkenheid al meerdere concrete resultaten geboekt in de publieke sector. Impact maken is wat mij drijft en daarbij zet ik graag een stapje extra. Ik ben stressbestendig en gedij uitstekend in een deadline gedreven omgeving.

Ik hou van dynamiek en ga graag uitdagingen aan door op zoek te gaan naar vernieuwende projecten en omgevingen. Dit houdt mij scherp en zorgt er voor dat ik mij continue kan blijven ontwikkelen. Ik ben sociaal, empathisch en heb een bedachtzame en onbevooroordeelde grondhouding, wat mij een echte teamplayer maakt.

Mijn interesses zijn breed en ik zit niet graag stil, en dat zet zich ook door in mijn vrije tijd. Ik kijk graag met een open blik naar de wereld en wil deze zoveel mogelijk verkennen. Daarnaast ga ik graag een stuk hardlopen of wielrennen, zoek ik gezelligheid op met vrienden en familie en ben ik maatschappelijk betrokken in de rol van vrijwilliger.

Meer informatie over mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn pagina. Ik kom graag met je in contact en ben bereikbaar via onderstaande gegevens.

Guy Puylaert

Ik ben een gedreven adviseur die gemotiveerd wordt door het publieke belang te dienen en een positief effect te hebben op de samenleving. Ik wil een bijdrage leveren aan het realiseren van de doelen en ambities van maatschappelijke organisaties en zoek voortdurend naar nieuwe uitdagingen en kansen om mij te blijven ontwikkelen.

Een van de dingen die mij onderscheidt is mijn vermogen om de maatschappelijke en politiek/bestuurlijke context waarin ik werk te begrijpen en te beheersen. Ik ben bewust van de huidige vraagstukken in de samenleving en ik geloof dat werken vanuit een visie en een heldere strategie helpt om effectieve en robuuste resultaten te behalen en waardevolle inzichten te bieden.

In de organisaties waar ik voor heb gewerkt heb ik goede resultaten bereikt en geholpen de doelen van organisaties en bestuurders te bereiken. Dit heb ik gedaan in de context van lokale overheden, politieke organisaties, nationale of Europese beleidsvraagstukken, en uitvoeringsorganisaties. Of ik nu werk aan een korte-termijnproject of een langdurige opdracht, ik pak snel de inhoud op en ben toegewijd om samen vraagstukken bij de kern aan te pakken. Dit doe ik met een nuchtere aanpak en een bewustzijn dat vaak meer mogelijk is dan men in eerste instantie denkt.

Als u op zoek bent naar een adviseur die passie heeft voor de publieke sector en het maken van een positief verschil, neem dan vooral contact op met mij. Ik ben altijd open voor nieuwe kansen en zou graag meer te weten komen over hoe ik uw organisatie kan helpen slagen.

Hanne Houwing

Hiba Harakeh

Een enthousiast die graag structuur aanbrengt en de verbinding opzoekt.

Ik ben een energieke bedrijfskundige adviseur met een business control en juridische achtergrond, die de mens centraal stelt. Ik zoek naar het verhaal achter de cijfers en benader deze vanuit het menselijke aspect. Met mensen werken is iets waar ik veel energie van krijg. Verbinding maken is waar mijn kracht zit en met veel enthousiasme ga ik aan de slag.

Ik zoek de randen graag op, kijk breder naar het geheel, zie de dwarsverbanden en durf te zeggen wat nodig is. Ik kan snel een situatie analyseren en ben hands-on gericht. Ik geloof in (zelf)reflectie om een betere versie van jezelf te worden. Deze vertaling maak ik ook in het werk. De vraag die hier centraal staat is, of je de juiste dingen doet, of je tevreden bent, of dat iets anders kan. Ik hou van uitdagingen en veranderingen. Organisaties en mensen bewust maken en uit hun (dagelijkse) patronen halen, vind ik een interessant proces. Daarom werk ik graag mee aan organisatorische veranderingen/transities. Ik luister naar de ander, hoor wat er wordt gezegd en communiceer duidelijk wat er nodig is. Goede communicatie is key. Dat betekent verbinding zoeken, de juiste communicatielijnen uitzetten, netwerken, betrekken en terugkoppelingen geven.

Naast het werk speel ik graag voetbal en tennis. En, zodra de zon schijnt vind je mij ook wel eens op de motor en het strand.

Neem gerust contact op als je meer wilt weten over mij en het werk van D&D.

Hugo Drolsbach

Mensgerichte autoriteit, overtuigende analist, maar ook wel is een beetje eigenwijs en soms fanatiek.
Samengevat: Een mensgericht leider, die het toekomst plaatje ziet en ernaar handelt.

Belangrijkste drijfveer is het verbeteren van de prestaties van mensen en organisaties. Ik adviseer, verbind en realiseer zodat zij beter worden in wat ze doen. Energie haal ik uit het behalen van resultaten, maar dan wel duurzaam en altijd gericht op het neerzetten van een topprestatie. Persoonlijke ontwikkeling, groei en identificatie met mensen en organisaties beschouw ik hierbij als essentieel om (duurzaam) effectief te zijn. Als bedrijfskundige ben ik geïnteresseerd in veranderkundige vraagstukken en de continue zoektocht naar mogelijkheden om te verbeteren, te vernieuwen en te innoveren.

Door mijn omgeving word ik herkend als iemand die met de benodigde flexibiliteit en creativiteit zo recht mogelijk op zijn doel afgaat, maar dat altijd doet met oog voor de omgeving, vanuit een natuurlijke betrokkenheid bij en respect voor de ander. Vakmanschap, enthousiasme en dynamiek zorgen ervoor dat ik succesvolle relaties kan aangaan, waarbij hard werken, samenwerken, plezier en het wederzijds bereiken van de gewenste resultaten samengaan. Hier ligt mijn passie!

Mijn ambitie is om Derksen & Drolsbach B.V. (D&D) verder te ontwikkelen tot een ‘(consulting) firm of the future’. Dat doen we bij D&D met elkaar vanuit onze kernwaarden Daadkracht, Wendbaarheid en Innovatie en vanuit een missie die er echt toe doet: ’Be as YOU wish to seem’ met een ’maatschappelijke impact’!

IJsbrand Olthof

Mensgericht, nieuwsgierig en verbindend!

In mijn rol als Resource Manager werk ik graag samen om op praktische en oplossingsgerichte wijze het optimale resultaat te bereiken voor zowel mijn collega’s als voor onze klanten. Ik ben ervan overtuigd dat ieder individu beschikt over unieke competenties en talenten. Door deze kwaliteiten op juiste wijze in te zetten ontstaan productieve teams die bijdragen aan een succesvolle organisatie. Ik haal er dan ook veel energie uit om voor iedere organisatie op zoek te gaan naar de beste combinatie.

Ik ben betrokken, veelzijdig en houd van uitdagingen. Na mijn studententijd ben ik actief geweest in uiteenlopende branches: van horeca tot retail en van festival tot marketing, zowel in de VS als in Nederland. Door deze diverse rollen heb ik een goed beeld gekregen wat er speelt in de maatschappij op zowel internationaal, landelijk als lokaal niveau en weet ik deze kennis om te zetten in beleid.

Mijn brede maatschappelijke blik heeft ertoe geleid dat ik in mijn woonplaats Leiden sinds 2018 actief ben als gemeenteraadslid. Als woordvoerder Economie & Toerisme vind ik het een uitdaging om lokale economische ontwikkelingen in goede banen te leiden en te combineren met de grote uitdagingen op het gebied van mobiliteit, duurzaamheid en globalisering.

In mijn vrije tijd spreek ik graag af met vrienden of ga erop uit met mijn vriendin. We houden allebei van reizen, zowel in Nederland als ver daarbuiten. Daarnaast kijk ik graag naar sport, met voetbal en wielrennen als favoriet en sta ik regelmatig op de tennisbaan.

Wil je meer van mij weten? Stuur me een mail of kijk op mijn Linkedin pagina. Ik kom graag met je in contact!

Jacqueline de Graaf-van Loon

Ik ben Jacqueline de Graaf, getrouwd en woon met mijn gezin in de buurt van Den Haag. Als hobby bak ik graag samen met mijn kinderen.

Vanuit mijn persoonlijke interesse wil ik graag de persoon achter het CV leren kennen. Op die manier hoop ik een goede match te kunnen maken. In mijn eerdere ervaringen als recruiter/sourcer heb ik gemerkt dat dit zeer waardevol is.

Ik krijg een kick als ik iemand kan plaatsen bij een opdracht die op papier misschien niet die 100% match heeft, maar qua persoonlijkheid en gedrevenheid wel bij de opdracht/opdrachtgever past. Daarbij wil ik mij steeds verder gaan ontwikkelen op het gebied van communicatie/relatie. Hoe meer ik weet en begrijp van iemand hoe beter ik het werk weer kan doen.

Johan Poelman

Ik heb een fascinatie voor activiteiten die helpen om mensen binnen organisaties beter te laten presteren. Het is mijn ervaring dat het vinden van die activiteiten echt een vak is en helaas geen exacte wetenschap. Het is in die zin zoeken, proberen, leren en weer nieuwe dingen proberen. Door mijn bedrijfskundige en organisatie antropologische achtergrond zoek ik in mijn manier van werken de oplossingen aan de harde én de zachte kant. In de afgelopen jaren heb ik als organisatieadviseur in mijn opdrachten een brede inhoudelijke kennis opgebouwd en mij bezig gehouden met zowel strategische analyses als het oplossen van operationele uitdagingen.

Als interim professional ligt mijn ultieme drijfveer in het realiseren van inzichten in elementen die vaak nog te diffuus zijn voor opdrachtgevers, maar die wel impact hebben op hun prestaties. Er valt hierbij onder andere te denken aan financiële inzichten, weeffouten in het organisatiemodel, culturele issues of gedragspatronen die veranderingen blokkeren.

Naast mijn werk als organisatieadviseur geef ik ook graag les. In de rol van docent kan ik mijn passie voor leren en innovatieve werkvormen kwijt. Daarbij helpt het mij om theoretische kennis te verbinden met uitdagingen in mijn werk als consultant.

Buiten het werk geniet ik enorm van mijn gezin. Niets is in mijn ogen mooier dan jonge kinderen te zien (op)groeien. Daarnaast ben ik regelmatig kiteboardend op de Noordzee te vinden, blijf ik doorgaan met voetballen en loop ik graag hard. Tenslotte geniet ik enorm van lezen en het bezoeken van voorstellingen en optredens.

Joost Sarolea

“Zonder doel kun je niet scoren” zei een groot filosoof ooit. Niets is minder waar voor organisaties maar dan moet je de doelen wel stellen. Ik zie veel organisaties zich verliezen in randzaken terwijl de échte prioriteiten uit het oog worden verloren.

Mijn kernkwaliteit is het vermogen complexiteit te versimpelen, doelen te stellen, en ik geef de structuur en richting aan een organisatie om haar doelen te verwezenlijken. Als het nodig is geef ik daarbij tegengas, op welke plek in de organisatie dat dan ook nodig is. Mijn aanpak is mens- én resultaatgericht, maar kenmerkt zich altijd door een sterke focus op verbeteren en innoveren. Ik gebruik daarbij mijn ervaring op gebied van strategieontwikkeling, organisatieontwikkeling en innovatie (continuous development, agile) uit de private sector.

Mijn belangrijkste drijfveer is het creëren van maatschappelijke impact door te bouwen aan een sterke publieke dienstverlening. Dat doe ik vanuit de overtuiging dat het één van de kerntaken van de overheid is om een betrouwbare en goede dienstverlener te zijn die zorg draagt voor haar burgers, omdat dit uiteindelijk lijdt tot een samenleving waarin mensen de overheid en elkaar vertrouwen.

Bij Derksen & Drolsbach word ik ingezet in meerdere rollen zoals die van programma-manager, gangmaker, adviseur, strateeg of projectleider, het meest van waarde ben ik in rollen waar expliciet gevraagd wordt naar organisatieverandering.

Karin Janse

Karin van Buuren-Kuijpers

Energieke, creatieve, daadkrachtige doener! Ik breng verandering teweeg door mijn resultaatgerichte, analytische kant te combineren met een mensgerichte, verbindende kant.

Mijn grote nieuwsgierigheid zit ‘m in de vraag: ‘Hoe werkt het hier?’. Zelfs toen ik eens in het ziekenhuis lag, gingen daar mijn gesprekken met de verpleegkundigen over. Bij het antwoord op de vraag hoe het ergens werkt verwonder ik me graag en die verwondering grijp ik regelmatig aan als spiegel voor de organisatie.

Mijn creativiteit uit zich thuis bij het tekenen en knutselen met mijn kinderen, op het werk door het toepassen van creatieve werkvormen. Een vergadering nét even anders aanpakken dan men gewend is en het stellen van een ander type vragen is aan mij wel besteed. Prachtig wanneer ik zie dat er dan nieuwe inzichten, ideeën en dynamiek ontstaan.

Mijn kracht ligt in mijn open, doortastende houding waarmee ik opdrachtgevers, collega’s en medewerkers tegemoet treed. Ik houd ervan om medewerkers het beste uit zichzelf te laten halen en daarmee tegelijkertijd de organisatie naar een hoger niveau te tillen. Dan ben ík mijn maximale zelf. Voldoening uit het werk haal ik wanneer ik samen met mijn omgeving plannen écht van het papier kan tillen, verbeteringen kan doorvoeren of beweging mag brengen in trajecten. Dat doe ik door heldere stappen te ondernemen richting doel.

In mijn bijna veertien jaar ervaring bij de Rijksoverheid heb ik bij meerdere ministeries op het kerndepartement mogen werken in verschillende functies. Op mijn best was ik op de onderwerpen waarbij ik de uitvoeringspraktijk en de politiek-bestuurlijke beleidspraktijk met elkaar kon verbinden. Bij de Defensie Materieel Organisatie (een uitvoeringsonderdeel van het ministerie van Defensie) kwam alles samen in de functie van leidinggevende/verandermanager. Toen wist ik het: ik wil meer (uitvoerings)organisaties helpen in hun organisatieontwikkeling en met hun veranderopgaven. En waar kan dat beter dan bij Derksen & Drolsbach? Precies!

In mijn vrije tijd lees ik graag biografieën, lees én kijk ik graag Scandinavische thrillers en speel ik graag escaperooms. Ook van buiten sporten krijg ik energie.

Wil je meer over me weten, check dan mijn LinkedIn. Of neem contact op via: karin@derksendrolsbach.nl of bel 06-28924707

Kas Bahrami Tash

Een mensgerichte verander- en interim-manager die intrinsiek gedreven is maatschappelijk verschil te maken. Ik combineer m’n mensgerichtheid graag met duurzame oplossingen en creativiteit in samenwerken met anderen.

Geboren in Iran en opgegroeid in Friesland, West-Friesland en Amsterdam. Een mix van verschillende culturen, werelden en invalshoeken. Van huis uit de passie voor mensen, culturen en maatschappelijk impact meegekregen. Ik studeerde sociologie en filosofie aan de Universiteit van Amsterdam om cultuurveranderingen, de digitalisering, sociale processen en ethiek beter te begrijpen.

Werkgeluk en waardecreatie gaan voor mij hand in hand. Ik vind het leuk en belangrijk om te werken voor opdrachtgevers met maatschappelijk impact. Momenteel werk ik als verandermanager bij het Rijksvastgoedbedrijf, waarbij we gezamenlijk een groeipad doorlopen om naar 1 werk- en denkwijze te bewegen voor de gehele organisatie. Dit doen we door te verbinden, belangen samen te brengen, geruststellen en empathisch medewerkers mee te nemen in de verandering.

Ik ben altijd opzoek naar de gemeenschappelijkheid en het achterlaten van blijvend resultaat. Collega’s typeren mij als gemakkelijk in de omgang, toegankelijk, verantwoordelijk, bestuurlijk sensitief, strategische denker, wendbaar en empathisch. Deze competenties heb ik door de jaren heen verder ontwikkeld bij diverse organisaties. In rollen als manager, relatiemanager en sparringpartner heb ik veel ervaring opgedaan met organisatieveranderingen en -vernieuwing in de private sector maar vooral bij opdrachtgevers met een maatschappelijke opgave.

In mijn vrije tijd richt ik me graag op mijn familie en vrijwilligerswerk. Ben ook een gepassioneerde tennisser. Reizen is ook een passie, vooral bergtochten spreken mij aan.
Wil je meer over D&D weten of ‘gewoon’ het gesprek met mij aangaan? Ik sta altijd voor je klaar, zie voor mijn contactgegevens hieronder.

Kirsten Mik

Koen Konings

Vrienden en collega’s kennen mij als uitgesproken en eigenzinnig. In het uiten van die eigenzinnigheid ben ik mensgericht, empathisch en enthousiasmerend. Een persoonlijke connectie is voor mij de basis om tot goede resultaten te komen.

Vanaf mijn thuisbasis in Amsterdam heb ik in verschillende organisaties, vooral gemeenten, ervaring opgedaan in het adviseren in de politiek-bestuurlijke context. In het interim-werk wil ik waarde toevoegen aan organisaties, juist daar waar het stroef of zelfs vastloopt. Ik ben een strategisch generalist met een achtergrond in politicologie. De ‘waarom-vraag’ is belangrijk gereedschap voor mij. Daarmee weet ik verbinding te maken tussen de denk- en leefwerelden van specialisten, bestuurders en inwoners.

Zowel in mijn privé als in mijn professionele leven pas ik een duidelijk ideologisch kompas toe gebaseerd op gelijkwaardigheid. Voor mij behelst dat de verantwoordelijkheid om eerlijk en duidelijk, maar ook mild te zijn naar elkaar.

Ik haal veel geluk uit sporten en het maken, beluisteren en beleven van muziek. Ik heb een rijk sociaal leven waarvoor ik graag voldoende ruimte voor maak naast mijn werk, een goede balans daarin vind ik belangrijk.

Kristel van Pinxten

Lars de Groot

Als bestuurskundige met een specialisme in Publiek Management heb ik, voor mijn overstap naar D&D, ervaring opgedaan binnen de Rijksoverheid. Daarbij heb ik een kijkje in de keuken mogen hebben, van de ambtelijk/politieke top tot de uitvoering. Als generalist heb ik daar brede intresses opgedaan, zoals strategisch adviseren in het politiek-bestuurlijke speelveld, public finance en managementvraagstukken. Nu zet ik deze kennis vanuit D&D in om de publieke taak verder te verbeteren.

En wat breng ik nog meer mee? Als geboren netwerker en verbinder breng ik graag mensen samen om complexe problemen te tackelen, daaruit komt ook mijn overtuiging dat met een goed team alles mogelijk is. De maatschappelijke opgaven van morgen lossen we niet alleen op, dat moeten we met elkaar doen. Ik ben daarnaast een doorpakker en pragmatist, oplossingen zijn volgens mij altijd te vinden. Tot slot neem ik altijd een goede dosis Twentse nuchterheid en gezelligheid mee.

Buiten het werk om woon en leef ik in Amsterdam, waar ik ook met team Amsterdam van D&D buiten werk om leuke en gezellige momenten pak! Om de negatieve aspecten van 40 uur per week achter het bureau of aan een vergadertafel te zitten te compenseren poog ik twee tot drie keer per week aan fitnessen, bootcampen of crossfitten. Daarnaast, zo vaak als de planning het toelaat, pak ik samen met mijn broertje een thuiswedstrijd van Heracles Almelo mee en ben ik wel eens te vinden in een gezellig kroegje in Amsterdam, Den Haag of Utrecht.

Lennard Kosterman

Leontien Schuiling

…een route uitstippelen, het ritme vasthouden en vooral samen resultaten bereiken. Niet alleen in het werk maar ook tijdens een hardloopsessie.

Gebruik mijn strategische visie en omgevingsmanagement. Met name lastige opdrachten in een complexe context tot een goed einde te brengen, geeft mij energie. Hoe verder we komen, hoe beter, maar wel beheerst en graag met wind in de rug!

Een team in zijn kracht zetten, een verandering inbedden in dagelijkse patronen, of een bestuurder ondersteunen in de realisatie van een strategie, zijn opdrachten waar ik graag een blokje voor omloop. Genieten van het onbekende; het is bij mij niet of – of, maar en – en. Ik zie de macht van de macht en daag graag de waarheid uit. Graag ga ik samen op zoek naar een alternatief als de context daarom vraagt.

In mijn werk heb ik net ‘t roer flink omgegooid; van ambtenaar met een vastomlijnd carrièreperspectief naar groeiend bedrijf in de consultancy. Dat is spannend maar voelt ook heel goed passend. Graag zet ik mijn ervaring met veranderprocessen, maar ook mijn daadkracht, creativiteit en oplossingsgerichtheid in bij verschillende opdrachtgevers.

Voorbeelden: Positieve besluitvorming over toekomstplan voor agentschap met aanvulling structurele financiële middelen; Een geslaagde implementatie van het nieuwe werken en een huisvestingsplan voor 3.000 medewerkers; Implementatie van sturingsrelaties binnen de driehoek eigenaar, opdrachtgever en opdrachtnemer.

Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn en je kunt uiteraard ook altijd contact opnemen.

Lieke van Dillen

Enthousiaste en energieke verbinder die graag met anderen naar een doel toewerkt.

In mijn werk combineer ik inzichten uit een bestuurskundige master en een bachelor gericht op organisaties, cultuur en communicatie. Anderen zeggen dat ik snel verbanden zie en verbinding maak. Dat doe ik tussen mensen, inhoud en processen, maar ook tussen strategie en operatie. Energie haal ik uit relaties en uit het initiëren en ontwikkelen van iets nieuws.

Dit alles doe ik het liefst binnen publieke of maatschappelijke organisaties. Bijdragen aan de maatschappij zat er al vroeg in. Of dat nu als danstrainer, lid van commissies en besturen of carrièrecoach voor jongeren was. Met diezelfde drijfveer begon ik in 2017 bij de Rijksoverheid. Ik heb ervaring opgedaan in rollen als beleidsmedewerker, adviseur en projectleider. Voorbeelden van werkzaamheden zijn: het opstellen van een samenwerkingsconvenant tussen gemeenten en Rijk, adviseren over interbestuurlijke samenwerking, onderzoek doen naar de reorganisatie van de politieorganisatie en het begeleiden van diverse advies- en verandertrajecten bij gemeenten.

Bij al deze ervaringen dook ik graag in nieuwe organisaties. Waarom doen mensen de dingen die ze doen? In welke context doen ze dat? Wat gaat goed en wat kan beter? Door te observeren en kritische vragen te stellen ga ik graag in gesprek over (on)bewuste patronen. Daarvoor put ik ook uit gesprekstechnieken van een coachingsopleiding. Vanuit daar werk ik graag samen aan verandering en ontwikkeling. Ik geloof dat goede communicatie hierbij essentieel is om doelen te bereiken.

Door de jaren heen ben ik steeds meer bewogen naar organisatievraagstukken. In 2022 zette ik de stap naar D&D. Ik heb veel zin om me in te zetten voor verander- en ontwikkelopgaven in diverse organisaties, vanuit een bedrijf vol gedreven collega’s met aandacht voor persoonlijke groei. Graag draag ik hier ook bij aan diversiteit, gelijkwaardigheid en inclusie.

Buiten werktijd vind je mij op de tennisbaan of racefiets, speel ik spellen met vrienden of familie, en ben ik altijd te strikken om te dansen in een gezellige kroeg.

Meer weten over mij, mijn collega’s of D&D? Bekijk onze profielen of stuur een bericht. Ik kom graag met je in contact!

Lisa Warmenhoven

Vrienden en collega’s omschrijven mij als gedreven, leergierig en enthousiast. Mijn drijfveer: de wereld verbeteren. Wellicht iets té optimistisch. Ik wil in ieder geval graag sociale impact maken! Als Amsterdamse ben ik hiervoor bij Derksen & Drolsbach aan het juiste adres. Met mijn analytisch vermogen, oprechte nieuwsgierigheid en verbindende karakter bied ik als D&D consultant hét advies ter ondersteuning van bestuurders en directeuren.

Na cum laude de bachelor Bestuurskunde & Overheidsmanagement te hebben afgerond ben ik mij gaan specialiseren in International and European Governance aan de Universiteit van Leiden, met een focus op vrede, veiligheid en conflictgebieden. Ik heb een passie voor de publieke sector en zet mijzelf graag privé en als professional daarvoor in. Zo heb ik naast mijn werk en studie vanuit mijn woonkamer gewerkt aan de oprichting van een landelijke stichting om hoogopgeleide mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen in hun weg richting de arbeidsmarkt (ter voorbereiding op de participatiewet). Gedurende mijn periode bij de Rijksoverheid heb ervaring opgedaan in advies, beleid en secretarisrollen. Drie jaar heb ik gewerkt voor verschillende beleidsdirecties bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarnaast word ik blij van vraagstukken met een internationaal karakter. Zo reisde ik tijdens mijn master af naar Libanon, waar ik onderzoek deed naar de toegankelijkheid van formeel onderwijs voor Syrische vluchtelingenkinderen. En liep ik stage bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Jordanië, waar ik mij o.a. bezighield met economische ontwikkelingsvraagstukken en de Syrische vluchtelingenproblematiek. Ook in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe taal en culturen te leren kennen en lekker en veel (Arabische mezzes) te eten. In de avonduren en het weekend besteed ik tijd aan het leren van Levantijns Arabisch.

Ik ben maatschappelijk betrokken, een strategisch- en out-of-the-box denker en heb een echte hands-on-mentaliteit. Ik houd van overzicht en structuur aanbrengen en schakelen tussen proces en inhoud. Ik ben een echte spin in het web die de verbinding tussen bestuur, beleid en uitvoering legt. Ik ben resultaatgericht en een echte teamplayer, die graag samen het verschil maakt. Ik ben proactief, breed geïnteresseerd en soms een tikje perfectionistisch. Zo duik ik graag in nieuwe onderwerpen en probeer ik die dan zo snel mogelijk eigen te maken. Ik houd mij graag bezig met thema’s als veiligheid, migratie, integratie, duurzaamheid en gender gelijkheid.

Mijn vrije tijd besteed ik verder graag aan yoga, de sportschool, hockey en speciaal biertjes drinken in een hippe Amsterdamse tent. Mijn voornemen is om hardlopen weer aan dat lijstje toe te voegen, zodat ik tijdens hardloopwedstrijden mee kan rennen met het D&D team.

Specialisatie: bestuurs-/directieadviseur, programma/projectsecretaris, projectmanagement, snel schakelen, mensen verbinden, creatieve oplossingen bedenken, publieke sector, sociaal domein

Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn Linkedin-pagina en uiteraard kun je ook contact opnemen via onderstaande contactgegevens.

Lisanne Schoof

Aanpakken, vastbijten, maar ook kunnen loslaten.

Met mijn enthousiasme en leergierigheid verken ik graag de wereld om mij heen. Snel kunnen schakelen tussen diverse disciplines en onderwerpen, dat is mijn kracht. Samen met teamgenoten zet ik mijn tanden in uiteenlopende (maatschappelijke) opgaves. Mijn werkzaamheden worden gekenmerkt door een grondige diagnose en analyse, het aanreiken van oplossingen en adviezen door een sparringpartner te zijn, maar ook door kritische vragen te stellen. Door mijn bestuurskundige, juridische en financiële achtergrond ben ik vindingrijk in het oplossen van moeilijke en theoretische vraagstukken. De kunst van het loslaten probeer ik mij steeds meer eigen te maken.

Vanaf 2014 heb ik in diverse functies gewerkt binnen de Rijksoverheid. Tijdens deze periode heb ik zowel bij het ministerie van Justitie en Veiligheid als bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gewerkt.

Voorbeelden: optimaliseren van de P&C cyclus; financieel advies geven op wetsvoorstellen en beleidsinitiatieven; afronden van een beleidsevaluatie; verzorgen van (financiële) rapportages aan bestuurders.

De relaxte sfeer, afwisseling in werkzaamheden en omgeving plus de aandacht voor persoonlijke groei in het team hebben mij doen overtuigen om de overstap naar Derksen & Drolsbach te maken. Het delen van meningen en visies binnen een ploeg is naar mijn mening van belang voor een succesvolle samenwerking en een gewenst eindresultaat. Samen met mijn volleybalteam probeer ik wekelijks een mooie prestatie neer te zetten. Daarnaast ben ik in het weekend graag op het terras of in een knus restaurant te vinden.

Heb ik je interesse gewekt? Ik kom graag met je in contact. Mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn pagina.

Luis Machiane

Margot Lindemulder

Enthousiaste aanpakker, doelgericht en verbindend!

Ik ben een bedrijfskundige met een passie voor de publieke sector. Daadwerkelijk relevante verbeteringen doorvoeren, daar word ik enthousiast van!

Ik ben een gedreven optimist met een hands-on-mentaliteit. Door mijn analytische vaardigheden begrijp ik snel wat er nodig is binnen een organisatie. Ik breng overzicht en structuur. Met mijn enthousiasme en energie zorg ik dat gezamenlijk richting het doel bewogen wordt. Hierbij houd ik ervan om de verbinding tussen de strategie en de operatie te leggen. Ik ben proactief, breed geïnteresseerd en soms een tikkeltje fanatiek zonder personen uit het oog te verliezen.

Na mijn studie bedrijfskunde ben ik aan de slag gegaan binnen de Rijksoverheid. Hier heb ik ervaring opgedaan in advies, beleid en secretaris rollen bij zowel de Belastingdienst als het Ministerie van Economische Zaken en Klimaat. Voorbeelden hiervan zijn: evalueren van een groot verandertraject, voorbereiden implementatie nieuw functiehuis, adviseren over organisatie-inrichting van de overdrachtsbelasting, adviseren financiering Klimaatakkoord en programmaplan opstellen Regionale Energie Strategieën.

Bij Derksen & Drolsbach wil ik mijzelf verder ontwikkelen als consultant én als persoon. Ik houd van de gezellige sfeer, de voelbare ambitie en de uitdaging om bij verschillende opdrachtgevers aan de slag te gaan. In mijn vrije tijd duik ik voor de ballen op het volleybalveld. Ik geniet van spelletjes avonden en dineren met vrienden en familie. Met mijn vriend reis ik graag, waarbij we trots onze aftermovie als herinnering maken. Ook zijn we sinds kort begonnen met salsa dansen.

Meer informatie over mij en mijn achtergrond vind je op mijn Linkedin. Daarnaast plan ik graag een koffietje in.

Mariel Hernández Bustamante

Dansen is mijn passie en het vinden van de juiste danspartner is altijd belangrijk. Bij Derksen & Drolsbach (D&D) heb ik sinds dag 1 mijn perfecte werkpartner gevonden.

Het best kan ik worden omschreven als een nieuwsgierige persoonlijkheid. Deze eigenschap stelt mij in staat om op eenvoudige wijze op de hoogte te blijven betreffende ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. In Venezuela, waar ik vandaan kom, ben ik mijn carrière op het gebied van marketing- en communicatie gestart. Daarbinnen heb ik o.a. ervaring opgedaan met het doen van onderzoek, het opzettenen onderhouden van social media en het organiseren van evenementen. Vaardigheden die mij bij D&D helpen mijn rol als Senior Support Medewerker goed uit te voeren.

Het leuke van werken bij Derksen & Drolsbach is het matchen van geschikte kandidaten op passende opdrachten. Het gaat er daarbij niet alleen om dat de kandidaat matcht met de functieomschrijving maar ook dat er op persoonlijk gebied een klik is tussen hem of haar en de opdrachtgever.

Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn-pagina en je kunt uiteraard ook contact opnemen via de mail of telefoon.

Marleen Smid

Een helder koers varen in een chaotische of complexe omgeving.

Dat typeert mij. Ik houd van duidelijkheid, juist als zaken elkaar snel opvolgen. Ik kan snel schakelen en durf beslissingen te nemen, ook lastige. Ik wil weten wat er speelt, kan overzicht behouden en durf kritische vragen te stellen. Met mijn ervaring bij de Belastingdienst, Defensie en COA heb ik in omgevingen gewerkt waar het gevoel je kan bekruipen “het is zo hectisch, waar te beginnen”? Juist door daarvan onderdeel uit te maken kun je meewerken aan stap voor stap een stukje beter. Dat motiveert mij enorm.

Ik werk graag doelgericht, zit vol initiatief en zorg dat zaken worden gedaan. Ik vind het fijn om heldere doelen te stellen, voor mijzelf en voor het team. Dat hoeven niet altijd vergezichten te zijn, maar juist ook concrete – door een team gedragen – stappen. Ik vind het belangrijk zo de verbinding te zoeken en iedereen het gevoel te geven dat hij/zij weet we naartoe gaan.

Meer ervaring ligt in de publieke sector. Ik heb altijd op het snijvlak gewerkt van politiek/bestuur en financiën. Ik merk dat mijn kennis van rijksfinanciën vaak van pas komt in een politiek-bestuurlijke omgeving. Andersom geldt hetzelfde: op een directie control is kennis van politiek-bestuurlijke processen ook een pré. Een mooie combinatie dus.

Privé lees ik graag, hoewel dat met jonge kinderen nog wel eens erbij in dreigt te schieten. Toch lukt het me daar jaarlijks een doel voor te stellen. Al is dat doel bescheidener dan voorheen. Je moet immers altijd jezelf blijven uitdagen maar daar ook realistisch – en soms een beetje pragmatisch – in kunnen zijn, vind ik. Hoe leuk is het als je dat doel dan haalt en een succes(je) kunt vieren.

Ook ben ik gek op sport en memorabele sportmomenten. De wedstrijdspanning, het teamgevoel, het samen een doel stellen en dan de ultieme blijdschap als het lukt. Maar ook het verwerken van de teleurstelling als het niet lukt en de boel weer op de rit krijgen; dat is allemaal onderdeel van de magie.

In mijn werk houd ik ook van een beetje wedstrijdspanning. Ik vind het fijn als het ergens om gaat en als ik daarbinnen mijn verantwoordelijkheid kan dragen. Bij Defensie heb ik in het politiek-bestuurlijke hart van het ministerie gewerkt, eerst als beleidsmedewerker en later als hoofd staf van de parlementaire afdeling. Daar is altijd wat aan de hand en moet je het hoofd koel kunnen houden, orde en structuur kunnen aanbrengen, en moet je snel en adequaat kunnen handelen en helder kunnen communiceren. Dat is mijn kracht.

Wil je meer weten over D&D en/of mij? Neem dan contact op.

Mira Ankervaart

Monica Honselaar

“Een enthousiaste verbinder, die met een scherpe analytische blik en duidelijke communicatie samen op resultaten afstevent.”

Na mijn studies Communicatiewetenschap en Bestuurs- en Organisatiewetenschap heb ik verschillende project- en eventmanagementrollen vervuld. Daarna ben ik mij gaan focussen op het managen van teams. Hierin heb ik mij sterk kunnen ontwikkelen tijdens een management traineeship bij de Belastingdienst, waarna ik ook 3 jaar leiding heb gegeven aan een team HR-professionals.

Hierin ligt mijn kracht bij de focus op de persoonlijke relatie, en van daaruit het verder brengen van mensen, processen of organisaties door in gesprek te gaan en samen oplossing(srichting)en te bedenken. Daar krijg ik energie van! Samen en in contact met anderen een bijdrage leveren aan een eerlijke en gelijkwaardige maatschappij, dat is wat mij drijft.

‘Later als ik groot ben’ zou ik heel graag een (leidinggevende) rol vervullen bij de organisatie van de Olympische Spelen. De complexiteit, grootsheid, het grote en uitdagende organisatiecomponent en met name de verbindende functie van sport tussen landen maken het in mijn ogen een hele toffe klus om aan bij te dragen.

Nienke Voshart

Nynke Hoekstra

Wees jezelf er zijn al genoeg anderen!

Is mijn motto wat binnen D&D zeer gewaardeerd wordt…. Ons team bestaat uit consultants met diverse expertises en persoonlijkheden en hier zijn we dan ook continu naar op zoek. Wat D&D zo anders maakt dan veel werkgevers is dat eigen inbreng wordt beloond en dat je als consultant mee mag bouwen aan de ‘scale up’ van de organisatie. Zo zie en leer je veel in korte tijd.

Binnen D&D kun je snel veel verantwoordelijkheden krijgen. Zo heb ik aangegeven onze development dienstverlening verder vorm te willen geven. Met deze dienstverlening hopen we organisaties en medewerkers toekomstbestendiger te maken via o.a. maatwerk ontwikkeltrajecten. Mijn didactische bevoegdheid en passie voor leren & ontwikkelen komen hierbij goed van pas.

In het verlengde van leren & ontwikkelen ligt kennis delen. Met dat doel vind ik het leuk om als adviseur, projectleider en/of (programma)manager blijvende meerwaarde te creëren. Mijn natuurlijke kracht ligt daarbij in het resultaatgericht zijn, creatief kunnen denken, houden van overzicht en mensen verbinden.
In de toekomst hoop ik dat wij onze slogan ‘creating public value’ nog meer vorm weten te geven waarbij deze waardetoevoeging verder reikt dan onze eigen landsgrens.

Naast mijn baan bij D&D ben ik ook een trotse moeder van 2 jonge dochters, vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken en ben ik graag buiten in de natuur om te sporten.

Wil je meer te weten komen over D&D, over onze Development Dienstverlening of hoe je een baan als consultant combineert met het moederschap ?, neem dan contact met mij op!

Renate Schroevers

Mijn nieuwsgierigheid en observatievermogen gebruik ik om mensen te verbinden langs de lijn van de inhoud. Ik aard eenvoudig in uiteenlopende contexten: van de besluitvormingstafel, naar het hart van de operatie, van de krioelende straten in New Delhi naar grote hoogtes in Patagonië.

Mijn opdrachtgevers beschrijven mijn stijl als open en prettig zakelijk, met oog voor de omgeving en voor wat nodig is om doelen te bereiken. Familie en vrienden karakteriseren me als ondernemend, goedlachs en een reislustig persoon die onbekend terrein wil ontdekken.

Voorbeelden: organisatie-ontwerp voor de gebundelde bedrijfsvoering, opzetten van een programmaorganisatie, voorbereiden en begeleiden van reorganisaties, interim management in transitieperiodes en trekken in de Himalaya naar 5000meter hoogte. Iedere organisatie is uniek en beschouw ik als een organisme dat continu in beweging is. Een ‘organisme’ omdat een organisatie betekenis krijgt door haar mensen, hun onderlinge verbondenheid en de interactie met de omgeving.

Organisatievraagstukken en veranderopgaven boeien me daarom mateloos. Mijn natuurlijke krachten als omgevings- en interpersoonlijke sensitiviteit komen daarbij goed van pas. Maar het begint voor mij met een toekomstplaatje, overzicht en inzicht wat de beste richting is voor alle betrokkenen. Zeven jaar heb ik voor de lokale overheid gewerkt voordat ik de overstap maakte naar Derksen & Drolsbach. Mijn hart voor de publieke zaak blijft me vergezellen. In de rol van interim manager, projectleider en adviseur heb ik ervaring opgedaan op het gebied van organisatieverandering en vernieuwing van de (financiële) bedrijfsvoering. Deze lijn van ontwikkelen en bouwen zet ik graag door bij andere organisaties om toegevoegde waarde te creëren voor klanten. Kennis maken onder het genot van een kop koffie doe ik graag of bekijk eerst nog m’n CV op LinkedIn. Nieuwsgierig naar mijn collega’s, klik door naar deze pagina.

Robert Derksen

Krachtige analist, mensgerichte autoriteit maar ook een koppige rebel en volhardend eigenwijs

Mijn expertise is de combinatie van resultaatgericht management, innovatie in bedrijfsvoering en de ontwikkeling van het vakgebied control. Sinds 2002 heb ik mij onafgebroken bezig gehouden met het professionaliseren van de bedrijfsvoering en het optimaliseren van de controlfunctie in de publieke sector. Het (door)ontwikkelen, verbinden, coachen en inspireren van professionals is het mooiste vak dat er is.

Voorbeelden: financials zien groeien door competentietraining, het realiseren van een nieuw toekomstperspectief voor een VVT instelling, samen met de klant en collega’s de controlfunctie optimaliseren, met Hugo een nieuw avontuur starten met als missie “be as you wish to seem”

Uit de ODC meting blijkt dat ik niet alleen een krachtige analist en mensgericht ben maar ook dat ik leid aan een rebels en eigenwijs karakter. Mijn omgeving geeft aan dat de meting uiterst accuraat is. Ik zie het als een uitdaging om deze eigenschappen positief in te zetten en zo een betere versie van mijzelf te worden.

Als mede oprichter is het mijn visie dat je een firm of the future bouwt samen met collega’s op basis van gelijkwaardigheid. In een firm of the future kan iedereen zich optimaal ontwikkelen en worden diversiteit en gelijkwaardigheid gekoesterd. Alles wat we doen dient waarde toe te voegen voor onze klanten. Ik laat klanten en collega’s graag beoordelen of dit lukt.

Roel Raterink

Ik ben voor D&D gaan werken, omdat ik van een omgeving met veel energie en steeds nieuwe uitdagingen hou. Om diezelfde reden vind ik het leuk om me in te zetten voor veranderopgaves. Dat zie je ook terug in mijn werkervaring. Ik heb ontwikkeltrajecten uitgevoerd op het gebied van bestuursadvisering, Public Affairs en stakeholdermanagement voor allerlei maatschappelijke organisaties en gemeentes.

Net als alle D&D’ers heb ik passie voor het openbaar bestuur in het algemeen, maar ik heb een speciale voorliefde voor conflict & veiligheid. Als student Conflict Resolution & Management was ik al actief als buurtbemiddelaar. Later ben ik bijvoorbeeld ketenregisseur voor misstanden in de prostitutie geweest bij de gemeente Amsterdam en vanuit D&D adviseur Digitale Veiligheid bij de gemeente Utrecht.

Buiten mijn werk vind ik het ook fijn om een actief leven te leiden. In de avond kickboks ik vaak en in de weekenden hou ik ervan om in de natuur te zijn, of dat nou wandelend, te paard of op een bootje is.

Roel te Molder

Ik ben Roel te Molder een ervaren interim manager en strategisch adviseur binnen de publieke sector. Ik werk graag aan het verbeteren van dienstverlening en daarnaast voel ik mij in crisissituaties als een vis in het water.

Ik ben geboren en getogen in de Achterhoek waar hard werken en nuchterheid worden gewaardeerd. Na studies in Velp en Nijmegen en een reis lang Den Haag, Brussel en Amsterdam woon ik inmiddels met mijn vriendin en onze twee kinderen in Haarlem. Mijn roots ben ik niet verloren en de Achterhoekse waarden zijn met mij mee verhuisd.

Ik heb binnen de publieke sector brede ervaring opgedaan in uiteenlopende functies. Ik word blij van het smeden van een afdeling of team en het uitwerken van een visie. Waarbij ik zowel pragmatisch denken en handelen koppel aan strategisch opereren. Met mijn analytisch vermogen vind ik het uitdagend om oplossingen te bieden voor (complexe) problemen. Kers op de taart als je daarmee het werk van anderen interessanter of leuker kunt maken.

Mijn interesses zijn breed maar het meest blij word ik van het verbeteren van de (digitale) dienstverlening van publieke organisaties. In voorgaande functies heb ik de externe dienstverlening aan klanten verbeterd met de inzet van digitale middelen en daarmee tevens het werk van mijn collega’s makkelijker gemaakt. Van die synergie word ik gelukkig. Daarnaast heb ik veel ervaring opgedaan op het gebied van crisismanagement. Ik vind het mooi om met een gedreven team alles op zij te zetten om met elkaar de crisis goed door te komen. Het is mooi om dan te zien wat je in korte tijd met elkaar kunt bereiken.

Ik heb ruime ervaring op het gebied van crisisbeheersing en ben bij de aanpak van diverse crises en calamiteiten actief geweest. Zo heb ik een geheel frontoffice in een paar weken vanaf scratch opgebouwd. Hierbij kwamen mijn Achterhoekse instelling en het combineren van pragmatisch handelen en strategisch opereren goed van pas. In mijn meest recente opdracht heb ik bijgedragen aan de opvang van Oekraïense kinderen en jongeren in het Nederlandse onderwijssysteem. Uitdagend werk waarbij je niet hoeft te twijfelen of je werk er toe doet.

Ook heb ik leiding mogen geven aan uiteenlopende teams bestaande uit diverse collega’s wat betreft taken en functieniveaus. Ik ben bijvoorbeeld manager geweest van een klantcontactteam maar ik heb ook leiding gegeven aan een team met woordvoerders en strategische communicatieadviseurs. Ik heb een nieuw team opgezet op het gebied van digitale dienstverlening met als focus de Rijksoverheid. Met dit team heb ik zowel de dienstverlening van de eigen organisatie verbeterd als die van andere Rijksonderdelen. Bijvoorbeeld door grensoverschrijdend inloggen mogelijk te maken, digitaal berichtenverkeer te faciliteren of middels de inzet AI-toepassingen zoals een chatbot.

Ik heb een ondernemende aard en dit geef ik ruimte binnen de organisaties waarvoor ik werk, bijvoorbeeld met het oprichten van een Jongvereniging maar ik heb ook een eigen bedrijf opgezet, uitgebouwd en verkocht. Het uitwerken van ideeën en plannen in concrete acties geeft mij energie. Ik vind het daarbij leuk om samen te werken met collega’s die dezelfde drive hebben om ergens voor te gaan.

In mijn vrije tijd ga ik er graag op uit met mijn gezin en geniet ik ervan om met mijn zoons te voetballen of te zwemmen of kastelen van Kapla te bouwen. Ik sport geregeld en hierin daag ik mezelf graag uit.

Wil je meer weten over mij, mijn ervaring of wat ik eventueel voor jou kan betekenen? Stuur me een mail, bel of app me en ik kom graag met je in contact. Ook als je interesse hebt om bij D&D te komen werken.

Roy Doedens

Ruben de Bruijn

Nieuwsgierigheid is de poort naar alle kennis.

Als persoon word ik gedreven door het maken van verschil. Zowel zakelijk, als privé. Dit zat er bij mij al vroeg in en het was niet vreemd dat ik mijn loopbaan begon als beroepsmilitair bij defensie. Deze vormende periode heeft mij geleerd dat het verhogen van je mentale en fysieke weerbaarheid je goed voorbereid voor een constant veranderende omgeving. Zorg voor mijzelf en de mensen om mij heen is dan ook een belangrijke pijler in het leven. Defensie blijft dicht bij mij en hoewel ik het groene uniform inmiddels heb vervangen voor blauwe en grijze pakken, blijf ik via mijn nevenactiviteit als opvolgend pelotonscommandant bij de Nationale Reserve nauw betrokken bij de organisatie.

Als consultant zet ik mij in op financieel en strategische vraagstukken in politiek sensitieve organisaties. Met mijn bedrijfskundige achtergrond en specialisatie in behavioural finance combineer ik mijn private en publieke werkervaring om tot het best mogelijke resultaat te komen. Werken met cijfers gaat mij gemakkelijk af, maar waar ik energie uit haal is het verbinden van mensen en het inzetten van elkaars krachten om gezamenlijke doelen te bereiken.

Vanaf 2014 heb ik ervaring opgedaan als projectcontroller en MT-lid in de Telecom, beleidsadviseur planning & control bij een waterschap en financieel adviseur en coördinator team financieel beleid bij een gemeente. Bij Derksen en Drolsbach is het mijn ambitie om mij verder te ontwikkelen tot daadkrachtige en betrouwbare manager en adviseur.

Sabina Kekic

Ik ben binnen D&D verantwoordelijk voor de Public Affairs en stakeholdermanagement dienstverlening. Ik ben een geboren verbinder en zoek graag de samenwerking op. Ik heb brede ervaring met het opzetten en professionaliseren van Public Affairs en stakeholdermanagement bij publieke organisaties. Hoe zorg je er als organisatie voor dat jouw deelbelang wordt meegewogen in de besluitvorming? Hoe werk je goed samen met partners aan de opgaven waar je voor aan de lat staat? Hoe zet je de verschillende Public Affairs instrumenten goed in? Dit zijn vraagstukken waar ik graag met aan de slag ga.

Mijn liefde voor het vak Public Affairs komt van ver. Toen ik in 1995 uit Bosnië naar Nederland vluchtte, bevonden wij onszelf opeens in een kwetsbare positie. Ik kreeg grote waardering voor organisaties zoals het VluchtelingenWerk die voor ons belang opkwamen. Daarom stimuleer ik organisaties om de doelgroep centraal te stellen in de Public Affairs strategie. Of dat de Nederlandse burger in het algemeen is, of een specifieke doelgroep zoals nieuwkomers of mensen in de bijstand.

Ik woon samen in Amsterdam. Mijn grote hobby is Europese wijnboeren bezoeken. Bij voorkeur wijnboeren met liefde voor mens én natuur. En om het een en ander in balans te houden doe ik een paar keer per week aan fitness en zwemmen.

Wil je meer weten? Stuur een mailtje of voeg me toe op LinkedIn. Ik kom graag met je in contact!

Safiya van den Berg

Ik ben een ambitieuze doorpakker met een passie voor uitdagende omgevingen. Mijn kracht ligt in het omgaan met complexiteit, of het nu gaat om het aanpakken van de coronacrisis of stikstof. In mijn huidige rol als directiesecretaris bij het ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties breng ik rust en overzicht in de snelle wereld van digitalisering, geïnspireerd door mijn eerdere ervaring bij een crisisorganisatie.

Wat mij aantrok tot D&D was de focus op persoonlijke ontwikkeling en het centraal stellen van de mens. Bij D&D krijg ik de kans om het beste uit mezelf te halen en een positief verschil te maken bij mijn opdrachtgevers. Mijn ambitie is om mijn ervaring binnen de Rijksoverheid te gebruiken om in de toekomst bij andere opdrachtgevers binnen de publieke sector maatschappelijk relevante uitdagingen aan te pakken. Mijn kernkwaliteit ligt in het bieden van rust en overzicht in hectische situaties. Het geeft voldoening om dit toe te kunnen passen bij organisaties die streven naar positieve verandering en groei.

Sander Zoeteman

Resultaatgericht, analytisch sterk en verbindend!

Ik streef ernaar om processen en organisaties slimmer, efficiënter en klantgerichter te maken.

Zowel in werk als privé vind ik het belangrijk om mijzelf te ontwikkelen, maar ook te zorgen voor ontspanning en gezelligheid. Thuis doe ik dat samen met mijn vriendin en mijn zoontje, op het voetbalveld, af toe op de golfbaan en natuurlijk met vrienden. In het werk van consultant hou ik ervan om steeds nieuwe uitdagingen aan te gaan bij verschillende opdrachtgevers en nieuwe mensen te leren kennen.

Mijn kracht ligt in het samenbrengen en meenemen van mensen om met hen uitdagende doelstellingen te behalen. Ik haal energie uit het daadwerkelijk doorvoeren van relevante verbeteringen. Met oog voor de strategie en doelstellingen van de organisatie maar zeker ook voor “de werkvloer”!

Als Lean Blackbelt zie ik regelmatig dat met de beste bedoelingen grote verandertrajecten worden gestart, waarbij onvoldoende aandacht wordt besteed aan de uitvoering. Terwijl dat wel is waar het verschil wordt gemaakt voor de klanten. Wanneer medewerkers niet om problemen heen hoeven te werken en noodverbanden moeten leggen, zorgt dit er voor dat de hele organisatie krachtiger is en sneller haar doelstellingen bereikt.

Na mijn studie bedrijfskunde heb ik 12 jaar als consultant gewerkt in de financiële dienstverlening bij verzekeraars en pensioenfondsen. Voorbeelden van enkele opdrachten zijn het succesvol begeleiden van verbeterteams in procesoptimalisatie inclusief enkele robotic oplossingen, het herinrichten van organisaties om klantgerichter te werken met bijv. een shared service center en het invoeren van de continu verbeter cyclus bij operationele teams.
Deze ervaringen neem ik graag mee om met Derksen en Drolsbach ook de publieke sector verder te ontwikkelen.

Ook in de publieke sector speelt data een steeds grotere rol waarbij ook Process Mining en RPA (Robotic Process Automation) van grote toegevoegde waarde kunnen zijn. Mits op de juiste manier ingericht en gecommuniceerd in de organisatie.

Voor een verdere kennismaking kun je uiteraard contact met me opnemen via onderstaande contactgegevens of via LinkedIn.

Stevka Prostran

Tjitske Schokker

Willemijn Ruel

Wouter van Veen