Wat we doen

Derksen & Drolsbach is aanjager van transformatie. Ons doel? Uw organisatie en uw mensen begeleiden naar de beste versie van zichzelf, met oog voor maatschappelijke impact.

Onze diensten bestaan uit interim (-management), consulting en development op het gebied van de brede bedrijfsvoering. We zijn gespecialiseerd in de thema’s: Transforming Finance, Change & Leadership en Digital Transformation.

Om medewerkers en organisatie goed voor te bereiden op de toekomst benutten we de mogelijkheden van innovatie om dit te bereiken. De kern van de zaak verliezen wij nooit uit het oog. Die kern bestaat uit de mensen die een organisatie maken. Talent, nieuw of gevestigd, is de bron van alle groei. En daarmee het beginpunt van verandering.

Onze dienstverlening zorgt ervoor dat uw organisatie duurzaam kan voortbouwen op geboekte resultaten.

Kernwaarden

Wij werken vanuit onze kernwaarden daadkracht, wendbaarheid en innovatie.

Daadkracht

We zijn doelgericht en gedreven om zaken snel en krachtig voor elkaar te krijgen. We realiseren zowel werkbare als duurzame resultaten.

Wendbaarheid

We beschikken over een groot aanpassingsvermogen om in sterk veranderende omstandigheden en in elke situatie succesvol te kunnen zijn.

Innovatie

We zijn erop gericht om vernieuwingen daadwerkelijk toe te passen en te borgen in de dagelijkse praktijk, pas dan spreken we van innovatie.

Duurzaamheid zit in ons DNA

Duurzaamheid is een integraal onderdeel van onze bedrijfsvisie en identiteit. Het zit in alles wat we doen. Onze visie op duurzaamheid vatten we samen als:

PEOPLE x PLANET x PROGRESS= PUBLIC VALUE. Dat denken we én dat doen we!

D&D kompas
Meer over duurzaamheid

People

Het gaat om mensen en om meedoen, de inclusieve samenleving. Een concreet voorbeeld is ons project ‘werken loont’, waarin wij samenwerken met het Rijk en met de Gemeente Den Haag. De doelstelling is om mensen in de bijstand met problematische schulden weer in het arbeidsproces te krijgen.

Planet

Dit gaat over onze CO2 voetafdruk. Concreet voorbeelden hiervan zijn onder andere duurzaam inkopen en onze aandacht voor vervoer. OV- en fietsgebruik wordt gestimuleerd en het wagenpark is voorzien van een A-label op duurzaamheid.

Progress

Wij vinden maatschappelijke betrokkenheid niet iets wat we ‘er bij’ kunnen doen. Wij geloven dat dit noodzakelijk is voor de vooruitgang van de maatschappij, de opdrachtgever en onze organisatie. Hier geven wij concreet uiting aan door maatschappelijke impact en duurzaamheid op te nemen in onze missie en visie.

Public value

De combinatie van mensen, planeet en vooruitgang, waarbinnen maatschappelijke (meer)waarde wordt gecreëerd.

Het team

Aanjagers van verandering en transformatie

Wat onze mensen drijft is de drang verschil te maken. Daarom zijn duurzame relaties met onze klanten heel belangrijk. Wij begrijpen dat echte verandering niet over een nacht ijs gaat. Zodoende staan persoonlijke verbinding en contact hoog bij ons in het vaandel. Door te investeren in het maken van maatschappelijke impact, zijn zowel onze organisatie als onze medewerkers toekomstbestendig. Zo halen wij het beste uit onszelf.

Lees de verhalen van onze collega’s. Pas jij hier tussen? Check onze vacatures!

Bekijk het teamOnze vacatures

Oprichting en ontwikkeling

Hugo Drolsbach en Robert Derksen hebben een mooi trackrecord in de wereld van interim management, consulting en development. Het werd Robert en Hugo echter al snel duidelijk dat zij hun eigen pad wilden volgen omdat zij zeker wisten dat het leuker en beter kan.

Gezond eigenzinnig hebben zij aan de start van Derksen & Drolsbach in 2016 twee duidelijke richtlijnen opgesteld, waarlangs de organisatie en de relatie met de klant wordt vormgegeven; Je maximale zelf zijn en prettig zaken doen met een lach. Deze richtlijnen staan nog als een huis; elke klant wordt gekoesterd en elke collega bouwt mee aan onze cultuur van (persoonlijke) ontwikkeling en werkplezier.

D&D is een mensgerichte organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Daarbij gaat het om de ontwikkeling en groei die JIJ door wil maken. Dit geldt zowel voor D&D consultants als voor onze klanten. Wees je maximale zelf!

Werken mag en moet ook leuk zijn. Prettig zaken doen gaat uit van gelijkwaardigheid en transparantie.