Skip to main content

Carrière

Wij zijn

Derksen en Drolsbach (D&D), een jong bedrijf dat bloeit en dus volop in ontwikkeling is. Ons team bestaat uit interim-managers en adviseurs met uiteenlopende expertises, achtergronden en persoonlijkheden. Wat ons uniek maakt? We give a damn! Verbonden met de wereld om ons heen, zetten wij ons vol enthousiasme in om maatschappelijk het verschil te maken. Een D&D’er is toegankelijk, denkt graag met je mee en heeft gevoel voor humor.

Bekijk onze vacatures

Wij zien

Jouw talent. We begeleiden je om de beste versie van jezelf en voor anderen te zijn. In reflectie- en feedbackgesprekken besteden we aandacht aan je ontwikkeling, hierbij staan jouw persoonlijke doelen en werkgeluk centraal. We zijn ervan overtuigd dat jij het best tot je recht komt als je wordt gewaardeerd om wie je bent. Bij ons krijgen jouw drive en ambitie alle ruimte. Ons vertrekpunt, dat ben jij!

Great Place to Work ®

Een plek waar je je thuis voelt en waar je ertoe doet. We zijn een trotse Great-Place-to Work en een hecht collectief dat zich inzet voor mens en maatschappij. Kies je voor D&D, dan kies je voor ontwikkeling en groei. Onze inzet op jouw persoonlijke doelen met reflectie en feedback, vullen we aan met opleidingen, trainingen, coaching, (opdracht)begeleiding en intervisie. Ons motto: Wees je maximale zelf!

Great Place To Work Culture Audit D&D 2022

Wij werken

Met korte lijntjes. D&D is georganiseerd als een zwerm vogels: gelijkwaardig en in verbinding met elkaar. We werken in teams gericht op: Interim Management, Leren en Ontwikkelen, Financieel leiderschap en Innovatie, en Partner in Publiek Leiderschap. In strategische projecten werken we met elkaar aan de verdere groei en bloei van D&D. In maatschappelijke projecten zetten we ons in voor mensen die een beetje hulp kunnen gebruiken, zoals mensen met inkomens-en schuldenproblematiek.
En tijdens onze vaste kwartaal-uitjes beleven we veel plezier met elkaar.