Skip to main content
ActueelBlog

Even voorstellen: Johan

By maart 16th, 2021No Comments
Wij hebben weer een nieuwe D&D’er: Johan. Ondanks alle beperkingen door corona is hij al echt onderdeel van het team geworden. We willen Johan niet langer voor onszelf houden en ook met jullie kennis laten maken. Daarom legden we hem drie vragen voor over zijn D&D-reis van verleden tot nu en naar de toekomst. 
Even voorstellen Johan

 

Verleden: hoe heeft jouw pad geleid tot D&D?

“Een aantal jaren geleden hoorde ik dat mijn manager bij het KNMI, Leontien Schuiling, de overstap had gemaakt naar D&D. Sindsdien ben ik D&D blijven volgen. Via LinkedIn kwam ik in contact met D&D en tijdens de gesprekken sloeg de energieke vlam over. Een vlam die in de gesprekken daarna alleen maar krachtiger werd. Toen ik via mijn netwerk nog meer goede verhalen hoorde, was ik om.”

Heden: hoe zijn je eerste weken bevallen?

“Heel goed. Alle D&D-ers die ik ontmoet heb zijn vrolijke, talentvolle en gedreven collega’s. De sfeer op de bijeenkomsten is goed en ik heb meerdere keren gemerkt dat de menselijke aanpak echt in het DNA zit van de organisatie. Daarnaast ben ik zowel intern als extern met mooie projecten begonnen.”

Toekomst: Als we je over 5 jaar bellen, wat heb je dan bereikt binnen D&D?

“Ik hoop dat ik elke dag opdrachten uitvoer op basis van de visie die ik kort geleden samen met een groep D&D-ers heb gevormd. Het gaat dan om onderwerpen als systemisch denken, structurele ontwikkeling realiseren en modern leiderschap.”

Wil je Johan beter leren kennen, neem vooral contact met hem op!