Skip to main content
ActueelNieuws

De eerste maand van IJsbrand

Mijn eerste maand zit erop. Wat een inspirerende, uitdagende en vooral ook leuke wereld ben ik binnengestapt!

Afgelopen zomer maakte ik kennis met D&D en tijdens de gesprekken zaten we direct op een lijn.  Met Hugo en Robert kon ik lekker hard lachen, maar we hadden het zeker ook over onze drijfveren. Het is mooi om te zien hoe de D&D-kernwaarden daadkracht, wendbaarheid en innovatie ook echt in de praktijk worden gebracht en tijdens mijn 1e ‘pizza-sessie’ zag ik deze eigenschappen ook terug bij mijn nieuwe collega’s.

Inhoud en plezier gaan hier hand in hand. De vele teamactiviteiten zorgen ervoor dat je niet alleen veel plezier hebt samen, maar dat je je ook ontwikkelt tot de persoon die jij het liefste wilt zijn. Omringd door een hecht team wordt er dagelijks niet alleen hard gewerkt, maar ook hard gelachen en dat geeft energie.

Dagelijks ga ik als recruiter en resource manager op zoek naar talenten om zowel ons team te versterken als om de juiste kandidaten te vinden voor de opdrachten die wij mogen vervullen. Ik ben van nature mensgericht en dus is deze rol op mijn lijf geschreven. Ik voer veel gesprekken met collega’s en zzp’ers om zo hun drijfveren, specifieke kwaliteiten en ambities te achterhalen om ze in te kunnen zetten in een rol die het beste bij hen past.

D&D heeft de ambitie om maatschappelijk impact te creëren en het voelt goed om daaraan bij te dragen. Ik vind het belangrijk om van waarde te zijn bij een organisatie die het verschil wil maken en bij D&D krijg ik daarvoor alle ruimte. Ik ben beland in een team met veel verschillende achtergronden, kwaliteiten en persoonlijkheden en daartussen voel ik me thuis. Hoewel ik pas een maand in dienst ben, voelt het alsof ik hier al jaren werk!

Wil je meer van mij of van D&D weten, neem dan vooral contact met me op! Tot binnenkort!

Leave a Reply