Skip to main content
Actueel

D&D op GovTech Day 2024

Derksen & Drolsbach (D&D) was op 6 juni partner van GovTech Day 2024, gehost door de Provincie Zuid-Holland. Dit is hét nationale event waarin alle overheden samenkomen met marktpartijen, startups, wetenschap en kennisinstellingen en de inzet van technologie voor de overheid bespreken. Het thema voor dit jaar was ‘Samen de kansen pakken’. Een goed moment voor ons om met onze opdrachtgevers en de deelnemers in de zaal in gesprek te gaan over hoe je innoveert in de overheidspraktijk.
Wij hebben daarvoor een aantal relaties gevraagd om deel te nemen aan een paneldiscussie. Het panel was een mooie mix aan ervaringen uit de Rijksoverheid, uitvoeringsorganisaties, gemeenten en kennisinstellingen. De stellingen varieerden van “technologie zorgt voor een grotere kloof in de samenleving” tot “inhoudelijke deskundigheid is een must, maar zonder kennis van het politieke spel kan je niet innoveren”. Het publiek deed met een digitale interactietool volop mee met de stellingen en discussie. Het panel sloot af met persoonlijke tips hoe je in de overheid innovatie stimuleert. Klik hier voor de volledige recap van de sessie.
Wil je meer weten over de digitale dienstverlening van D&D en waar wij bij kunnen helpen? Neem dan contact op met Dabbert Doornbosch (dabbert@derksendrolsbach.nl).

Leave a Reply