Skip to main content
ActueelNieuws

Aankondiging: D&D Datadriven

By augustus 9th, 2019No Comments
Aankondiging: D&D Datadriven

Met onze D&D DataDriven propositie willen wij  organisaties en mensen het ’data stuur’ stevig in handen geven. Hiermee zetten organisaties een belangrijke stap in de richting van de realisatie van een meer toekomstbestendige organisatie, waarin er voor mensen meer mogelijkheden zullen ontstaan om hun maximaal potentieel te kunnen benutten (Be as YOU wish to seem – Socrates)

In een toekomstbestendige organisatie vindt een verschuiving plaats naar het afleggen van verantwoording over de ingezette middelen naar gerealiseerde maatschappelijke effecten om de meerwaarde en relevantie van de organisatie aan te tonen. Daarom vormt data voor organisaties een nieuwe bron van kapitaal.

We hebben nu de mogelijkheid om meer data uit meer databronnen te combineren dan ooit tevoren, wat leidt tot steeds meer inzichten.

Job Mangelmans, CFO bij 5CA

Met ingang van 1 maart 2019 leveren wij de volgende diensten:

  • Data Driven strategy: het ontwerpen en implementeren van een datagedreven strategie
  • Data Driven governance: het opzetten van een governance stuctuur
  • Data science projecten: op basis van wetenschappelijk methoden, processen en systemen kennis en inzichten te onttrekken uit gestructureerde en ongestructureerde data;
  • Data sprints: wendbaar werken aan tastbare resultaten in korte tijd. Data-innovatie doen!
  • Data masterclasses/roundtables

Onze ambitie is om de  “go-to” partner worden voor organisaties met een ’Data Center of Excellence’ voor organisaties die hun behoefte aan data science willen outsourcen en willen leren van elkaars data om inzicht te vergroten, besluitvorming te verbeteren en maatschappelijke impact te vergroten.

Geïnteresseerd om meer te horen over D&D DataDriven, onze projecten, meet-ups en masterclasses? Ik sta u graag te woord!

 

Jos Darmanata – Data Scientist/Directeur

D&D DataDriven

T 0642234024

Jos@derksendrolsbach.nl

Leave a Reply