Skip to main content
Actueel

Ronde Tafel Innovatie en Leiderschap

By augustus 7th, 2019No Comments

Donderdag 8 november hebben wij in het mooie Pulchri studio en onder het genot van een heerlijk diner een inspirerende ronde tafel Innovatie en Leiderschap sessie gehad met als gastspreker Professor dr. Jeff Gaspersz. Samen met een groep directeuren hebben wij ons gericht op de vraag wat je als leidinggevende kunt doen om een omgeving te creëren die leidt tot meer innovatie. Innovatie begint eigenlijk met het oppakken van kleine dingen. Innovatie creëer je ook door veel meer samen te werken en het liefst met verschillende disciplines. Samen met de deelnemers hebben wij een aantal eerste stappen gedefinieerd en besproken. Ook bleek uit deze rond tafel dat kennis delen, kennis vermenigvuldigen is. Zo leveren wij vanuit Derksen en Drolsbach ook weer een bijdrage aan het publieke domein.

De Louis XV zaal was de perfecte locatie voor onze round table Leiderschap en Innovatie. Gebouwd in 1758 gebouwd als balzaal.

Over de spreker:

Prof.dr. Jeff B.R. Gaspersz is hoogleraar aan de Universiteit Nyenrode en adviseur op het gebied van innovatiemanagement. Hij ondersteunt ondernemingen, teams en managers bij de vormgeving van vernieuwingsprocessen en het vinden en realiseren van kansrijke nieuwe concepten en ideeën. Voordat Gaspersz zich verbond aan Nyenrode was hij onder meer verbonden aan de Erasmus Universiteit Rotterdam en aan KPMG. Eerst als manager van het KPMG Trendwatch Institute, daarna als director van het KPMG Center for Innovation.

Leave a Reply