Skip to main content
Actueel

Even kennismaken met…

Margot Lindemulder

Margot Lindemulder

Veel kantoorpanden zijn leeg, kinderen zitten thuis en er heerst veel onzekerheid door het coronavirus. Tegelijk gaat het leven gewoon door en start ik deze week bij D&D als junior consultant. Graag stel ik mijzelf hier voor en blik ik vooruit op een bijzonder begin.

Wie ben jij?

Mijn naam is Margot Lindemulder (26). Ik ben een organisatiedeskundige die van aanpakken houdt. Ik ben analytisch waardoor ik snel begrijp wat er nodig is binnen een organisatie. Met mijn enthousiasme en energie zorg ik dat gezamenlijk richting het doel bewogen wordt. Mijn gedrevenheid zie je terug op het volleybalveld; ik moedig altijd vol passie mijn team aan. Ik speel op verschillende posities en leer steeds meer. Deze flexibiliteit en leergierigheid neem ik mee in alles wat ik doe. Mijn drijfveer is om gezamenlijk maatschappelijke impact te creëren.

Wat deed je hiervoor?

Voorafgaande aan Derksen & Drolsbach deed ik als Rijkstrainee ervaring op in het publiek domein. Ik was werkzaam in verschillende rollen bij uiteenlopende opdrachten. Van projectsecretaris bij een intern verandertraject bij de Belastingdienst tot beleidsmedewerker bij de vorming van het Klimaatakkoord. Daarnaast heb ik diverse trainingen gevolgd. Na mijn traineeship besloot ik een half jaar alleen op reis te gaan door Azië. Als ik één highlight zou moeten noemen? De 12 daagse hike door de bergen van Nepal was echt prachtig!

Waarom Derksen & Drolsbach?

Na mijn reis door Azië ging ik op zoek naar een volgende uitdaging. Ik werd benaderd door een consultant van Derksen & Drolsbach. Ik kende het bedrijf nog niet, maar ik was wel benieuwd. Na twee leuke gesprekken was ik overtuigd van de match en heb ik vol enthousiasme “ja” gezegd op het aanbod. De maatschappelijke drive van de collega’s en de focus op inhoud en plezier passen bij mij. Derksen & Drolsbach heeft een hecht team met een platte organisatiestructuur waar de ambitie en persoonlijke aanpak mij aanspreekt.

Een bijzonder begin?

Door de impact van het coronavirus is het kantoor dicht en start ik dus vanuit huis. Het wordt een uitdaging om me vanaf een afstand toch onderdeel te gaan voelen van het bedrijf. Gelukkig heb ik al veel collega’s leren kennen tijdens het Derksen & Drolsbach bedrijfsuitje en kon ik aansluiten bij een online vergadering. Ik word al echt betrokken, dat helpt. Nu is het aan mij om mijn flexibilteit in te zetten en tijd te steken in het verbinden met collega’s, niet alleen op zakelijk maar ook op persoonlijk vlak. De afgelopen online vrijmibo was al gezellig, een goed begin.

Vrimibo

Meer informatie over mij en mijn achtergrond vind je op mijn Linkedin. Maar nog liever plannen we een virtueel koffie gesprek!

Leave a Reply