Skip to main content

Geen standaard consultancybureau

Derksen & Drolsbach is geen standaard consultancybureau. We zijn een one stop shop voor alle diensten die komen kijken bij het begeleiden van een nieuwe stap voor uw bedrijf. We bieden interimdiensten, consulting en development op het gebied van bedrijfsvoering, transforming, finance, HR en innovation. Ons doel? Uw organisatie en uw mensen helpen de beste versie van zichzelf te worden.

Kernwaarden

We zijn aanjagers van organisatorische verandering. We kijken reikhalzend uit naar de toekomst en alle mogelijkheden die nog gaan komen, maar verliezen de kern van de zaak nooit uit het oog. Die kern bestaat uit de mensen die een organisatie maken. Talent, nieuw of gevestigd, is de bron van alle groei en daarmee het beginpunt van een verandertraject. Omdat onze mensen gedreven worden door de drang echt het verschil te maken, zijn duurzame relaties met onze klanten des te belangrijker. We begrijpen dat echte verandering niet over een nacht ijs gaat en hebben persoonlijke verbinding en contact hoog in het vaandel staan.

Daarnaast investeren we in het maken van maatschappelijk verschil, zodat zowel de organisatie als haar medewerkers toekomstbestendig zijn en het beste uit zichzelf kunnen halen. Onze proeftuin is daar een voorbeeld van. [Hyperlink naar blogartikel]