Skip to main content

Resourcemanager 

32-40 uur per week / Standplaats: Den Haag

Wat jouw rol als Resourcemanager bij Derksen & Drolsbach zo bijzonder maakt? Je verbindt de beste professionals aan publieke en maatschappelijke organisaties zodat zij samen miljarden aan publieke middelen slim en duurzaam geïnvesteerd zien in onze maatschappij. Resourcemanagement mét maatschappelijke impact dus! 

Over Derksen & Drolsbach  

Bij Derksen & Drolsbach gaan we verder dan zakelijk succes. We streven naar een betere wereld. Als interim managers en adviseurs voor publieke en maatschappelijk gerichte organisaties in de Randstad, geloven we in de kracht van mensen en organisaties om het beste in zichzelf naar boven te halen. Onze dienstverlening richt zich op organisatieverandering, bestuursadvies & public affairs, financieel leiderschap, digitale dienstverlening en leren & ontwikkelen.  

We geloven in ‘doing business as a force for good’ en zijn daarom B Corp gecertificeerd. Onze vier kernwaarden zijn de aandrijfmotor van onze organisatiecultuur. Wij werken met hart en hoofd, houden van aanpakken en doorpakken, zien de kracht van kwetsbaarheid en willen samen winnen. 

Jouw werkzaamheden als Resourcemanager 

Als Resourcemanager heb je de beste zzp’ers on speed dial, weet je wat ze zoeken in opdrachten en hoe zij zich (willen) ontwikkelen. Die kennis gebruik je om binnenkomende aanvragen snel en effectief te matchen met de best passende en beschikbare D&D collega of zzp relatie. 

Je kent je prioriteiten, dus wanneer aanvragen binnenkomen schakel je snel met je interne collega’s en benader je beschikbare zzp relaties zodat we de mooiste matches kunnen voorleggen aan onze opdrachtgevers. Dat zzp relaties graag met ons samenwerken is voor een groot deel te danken aan jouw inzet en oprechte interesse in hen! 

Doordat jij het volledige matchingsproces op je neemt kan je commerciële collega de beste kandidaat aanbieden bij de klant. Zo maak je jezelf onmisbaar bij het invullen van interim- en adviesaanvragen die wij doorlopend ontvangen van G4 gemeenten, uitvoeringsorganisaties van de (Rijks)overheid en maatschappelijke organisaties. 

In je dagelijkse werkzaamheden ziet dat er zo uit: 

 • Je onderhoudt onze zzp relaties en breidt de talentpools uit. Je inventariseert actuele beschikbaarheid, ervaring, kennis en ambities, waarbij je slim gebruik maakt van de beschikbare systemen.  
 • Je matcht inkomende aanvragen op beschikbare kandidaten (D&D consultants, zzp relaties of andere leveranciers) en beheert het matchingsproces. Je stemt het tarief en andere voorwaarden af met de kandidaat en bespreekt deze met de Business manager of verantwoordelijke Managing Consultant.   
 • Je maakt kandidaatprofielen klaar om voor te stellen bij de klant en ondersteunt bij het inplannen, voorbereiden en begeleiden van klantinterviews en het inregelen van de start van kandidaten.   
 • Je bedenkt en draagt bij aan de organisatie van bijeenkomsten en andere contactmomenten om de verbinding met onze zzp relaties te verstevigen.  

Kortom, je bent een ware ambassadeur van onze groeiende organisatie en realiseert zo de mooiste matches met opdrachten van D&D.  

Zo faciliteren we jouw groei en werkplezier: 

Om je maximaal te ondersteunen in jouw persoonlijke en professionele ontwikkeling en werkplezier, bieden wij jou:  

 • Een startsalaris tussen de € 3750 en € 5250 bruto per maand op basis van een 40-urige werkweek  
 • Naast onze eigen academie en trainingen heb je een ongelimiteerd ontwikkelbudget. Het belangrijkste hierbij is dat het jouw persoonlijke doelen dient.  
 • Secundaire arbeidsvoorwaarden met volop keuzevrijheid. Naast reiskostenvergoeding kun je rekenen op 25 vakantiedagen met de mogelijkheid om bij te kopen, een goede pensioenregeling, uitstekende arbeidsongeschiktheidsverzekering en ruime onkostenvergoeding. 
 • Direct een vast contract.  
 • Laptop en telefoon met abonnement. 
 • Een Great Place to Work! We staan in de Best Workplaces top 5 voor small companies en daar zijn we onwijs trots op.  
 • En niet te vergeten: collega’s die ook buiten werktijd mooie herinneringen willen maken. Of het nu vrijwilligerswerk is, een hardloopwedstrijd of gezellige borrel: we doen het samen. 

Wat vragen wij van jou?  

Wij D&D’ers vinden elkaar in onze maatschappelijke betrokkenheid en drang naar persoonlijke groei. We zijn daadkrachtig, innovatief en soms een tikkeltje eigenwijs, wat ons tot gewaardeerde adviseurs maakt voor onze publieke en maatschappelijk gerichte klantenkring. Onze kernwaarden zijn leidend in onze keuzes, dus we vinden het belangrijk dat je jezelf hierin herkent. 

Verder vragen we het volgende van je:   

 • Je hebt een HBO/WO-opleiding afgerond. 
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als bijvoorbeeld Resource (delivery) Manager, Field Manager, Recruiter of Sales Professional. 
 • Je krijgt bonuspunten als je ervaring hebt binnen de publieke sector of met het plaatsen en begeleiden van interim consultants en zzp-relaties 

Zie jij een match?  

Direct reageren? Stuur dan je cv naar onze Recruiter IJsbrand Olthof (ijsbrand@derksendrolsbach.nl of bel IJsbrand op 06-41512648).   

Heb je vragen over de functie inhoud of het team? Dan kun je rechtstreeks contact opnemen met Hugo Drolsbach op 06-24925849, hugo@derksendrolsbach.nl).