Skip to main content

Oprichting en ontwikkeling

Hugo Drolsbach en Robert Derksen hebben een mooie trackrecord in de wereld van interim management, consulting en development. Terwijl zij zich ontwikkelde en succes hadden in grote organisaties die actief zijn in de publieke en private sector begon het steeds duidelijker te worden dat zij hun eigen pad wilden volgen. Het moest leuker en beter kunnen. Gezond eigenzinnig hebben zij aan de start van D&D in 2016 twee duidelijke richtlijnen afgesproken waarlangs de organisatie en de relatie met de klant wordt vormgegeven:

  1. Be as you wish to seem: D&D is een mensgerichte organisatie waar ontwikkeling centraal staat. Daarbij gaat het om de ontwikkeling en roei die JIJ door wil maken. Dit geldt zowel voor D&D consultants als voor onze klanten. Wees je maximale zelf!
  2. Prettig zaken doen met een lach: werken mag en moet ook leuk zijn. Prettig zaken doen gaat uit van gelijkwaardigheid en transparantie.

De richtlijnen staan nog als een huis: elke klant wordt gekoesterd en elke collega bouwt mee aan onze cultuur van (persoonlijke) ontwikkeling en werkplezier!

Het plan

We maken samen een plan en brengen indien gewenst advies uit. Ook hier is duurzaamheid een thema: uiteraard is het de bedoeling dat uw organisatie zelf kan voortbouwen op geboekte resultaten.