Skip to main content

Samen in ontwikkeling

Interim-management en adviesbureau voor publieke en maatschappelijk gerichte organisaties

Wij brengen mens en organisatie verder

Derksen & Drolsbach is hét interim-management en adviesbureau voor publieke en maatschappelijk gerichte organisaties. Wij zijn de executiekracht voor organisaties in verandering en dragen bij aan het realiseren van maatschappelijke doelen. Dit doen wij vanuit een mensgerichte ontwikkelaanpak, want veranderen gaat voor ons altijd over het beste in elkaar naar boven halen.

Over ons

Derksen & Drolsbach is een jong bedrijf dat bloeit en volop in ontwikkeling is. Ons team bestaat uit ervaren adviseurs met uiteenlopende expertises, achtergronden en persoonlijkheden. Zo zorgen we ervoor dat je altijd samenwerkt met iemand die goed bij jouw organisatie past. Wat ons uniek maakt? We give a damn! Wij werken er elke dag keihard aan om maatschappelijk het verschil te maken. Hierin vinden we het belangrijk dat werken ook leuk is. Een gezonde dosis humor en plezier mag daarom zeker niet ontbreken.

Diensten

Onze klantrelaties kunnen bij ons terecht voor daadkrachtige interim managers, projectleiders en adviseurs. We nemen een mensgerichte ontwikkelaanpak mee in al onze diensten. Onze adviseurs kijken verder dan de opdracht en zetten ook in op de ontwikkeling van de mensen met wie zij werken. Zo zorgen we ervoor dat onze klanten kunnen voortbouwen op de resultaten die we samen hebben behaald. Ook nadat we zijn vertrokken!

Lees meer

Meer weten?

Benieuwd naar onze aanpak? We vertellen je erg graag meer over.