(Sr.) Consultant Financiën & Control

Beschik jij over de financiële kennis en vaardigheden om (publieke) organisaties klaar te stomen voor de toekomst? Ben jij aanjager van verandering en werk je graag aan je maximale zelf en houd je van het interim-werk? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Derksen & Drolsbach is hét interim management- en adviesbureau in de Randstad voor publieke en maatschappelijke organisaties. Het is onze missie om samen met onze klanten een betekenisvolle rol te spelen bij het oplossen van de maatschappelijke opgaven van vandaag en morgen. Wij zijn intrinsiek gedreven om het maximale uit onszelf en onze omgeving te halen en zo het verschil te maken. Het is onze overtuiging dat dit het beste kan door een omgeving te creëren waarin iedereen de kans krijgt om te groeien om zijn of haar maximale zelf te zijn.

Rol- en verantwoordelijkheden

Derksen & Drolsbach is op zoek naar gedreven en deskundige financiële consultants voor excellente opdrachtuitvoering bij de klant met aandacht voor je eigen professionele ontwikkeling. Als consultant ben je een vakinhoudelijk expert op het gebied van business control of financial control in het publieke domein en in opdrachten streef je naar een excellente opdrachtuitvoering. Dit betekent dat je intrinsiek gedreven bent om het maximale uit jezelf en je omgeving te halen. Je staat altijd in goed contact met je opdrachtgever en kent haar of zijn doelen en verwachtingen. Je zet resultaten neer met blijvende waarde op zodanige wijze dat een opdrachtgever hierop kan voortbouwen. In een omgeving waarin leren maximaal wordt gestimuleerd word je hierin ondersteund door een samenspel van ervaringsniveaus, kennisuitwisseling, mentoring en coaching.

Jouw team en directe collega’s

Binnen Derksen & Drolsbach maak je onderdeel uit van het klantwaarde team ‘Financieel Leiderschap & Innovatie’. Dit team bestaat momenteel uit zo’n 12 collega’s. Iedereen werkt aan opdrachten in de publieke sector en houdt zich bezig met verschillende vraagstukken binnen zowel financiën en control, als digitalisering en procesoptimalisatie. De opdrachten zijn divers en raken verschillende thema’s, expertises en rollen. De één is werkzaam als business controller, de ander als teamleider van een financieel team. Een ander zit op de uitvoering van een veranderproject en weer iemand op advies van een verbeteropgave. Dit houdt het team dynamisch, maar betekent ook dat er veel ruimte is om je verder te ontwikkelen vanuit de verschillende opdrachten die er zijn en je elkaar daarbij kunt helpen. Er zijn daarbij veel contactmomenten met je team.

Wat vragen wij van jou?

 • We zoeken mensen met 2 tot 8 jaar relevante werkervaring op het gebied van de financiële bedrijfsvoering en/of control;
 • WO niveau, met een studie Bedrijfskunde/Bestuurskunde/Economie of vergelijkbaar;
 • Ervaring met control en/of financiën in de (semi-)publieke sector;
 • Ervaring met projectmanagement is een pré
 • Drive om maatschappelijk en duurzaam het verschil te maken;
 • Ambitie om jezelf maximaal te ontwikkelen;
 • Durf om eigenwijs en tegendraads te zijn.

Wat bieden wij?

 • Je kiest voor D&D omdat je je wilt ontwikkelen. Daarom hebben we een ongelimiteerd ontwikkelbudget. Het belangrijkste hierbij is dat het jouw persoonlijke doelen dient;
 • Wij geloven in de mensen die we aannemen en bieden daarom direct een vast contract;
 • Een salaris van 55k-85k op jaarbasis met volop doorgroeimogelijkheden;
 • Een fantastische werkomgeving met bevlogen collega’s (die maatschappelijk verschil maken);
 • Moderne arbeidsvoorwaarden met volop ruimte voor keuzevrijheid en autonomie; een mobiliteitstoeslag of leaseauto en een goede pensioenregeling;

Word je maximale zelf!

Wij zijn ervan overtuigd dat goed functionerende mensen de sleutel vormen tot een succesvolle organisatie. Een mensgerichte ontwikkelaanpak, daar zetten we op in bij onze klanten, maar natuurlijk ook bij onze collega’s. Wie bieden je een omgeving waarin jij je maximaal kunt ontwikkelen tot de beste versie van jezelf. Wil jij je carrière versnellen door impactvolle opdrachten uit te voeren bij betekenisvolle organisaties in een ontwikkelingsgerichte omgeving? Dan komen wij graag in contact met jou!

Zie jij een match?

Zie jij jezelf als onze nieuwe collega? Bel of mail dan naar IJsbrand Olthof via 06-41512648 of ijsbrand@derksendrolsbach.nl.