Pim Arent

Als consultant met ervaring in de publieke en private sector, zet ik mij graag in voor het halen van concrete resultaten in een complexe en veranderende omgeving. Op basis van mijn ervaring in rollen als projectmanager, portfoliomanager en analist heb ik een aantal kerncompetenties ontwikkeld die mijn werkwijze beschrijven en waar ik energie uit haal, namelijk: het faciliteren van besluitvorming, het organiseren van inzicht, focus op resultaten en het verbinden van de interne en externe stakeholders.

Zowel in mijn huidige functie als mijn vorige rol bij de Rabobank vereisten een combinatie van een overzicht op het geheel van de portfolio als kennis en kunde op de individuele klanten die elk hun eigen cultuur en dynamiek hebben. Daarnaast was het van belang om snel complexe materie eigen te maken om in de relatief korte doorlooptijd een meerwaarde te leveren. Dit heeft ook bijgedragen aan mijn ambitie om snel zichtbare resultaten te boeken.

Al jaren heb ik een enorme passie voor (informatie) technologie en innovatie. Om dit vorm te geven heb ik vorig jaar een opleiding afgerond om blockchain te kunnen programmeren, niet met als doel om programmeur te worden, maar wel om er goed over te kunnen adviseren aan opdrachtgevers. Daarnaast heb ik recentelijk de opleiding tot gecertificeerd scrum master (PSM I), succesvol afgerond. Dit zijn vakgebieden waar ik me graag verder zou willen ontwikkelen in de toekomst.

Naast mijn werk voor Derksen&Drolsbach ben ik vaak en zeer regelmatig op de hockeyvelden van Kampong te vinden om samen met mijn team voor de overwinning te gaan.

Mocht je een keer kennis willen maken dan hoor ik het uiteraard graag. Voor verdere informatie over mijn CV verwijs ik u graag door naar mijn LinkedIn profiel en mocht u meer willen weten over mijn collega’s, klik dan door naar deze pagina.