Pieter van Rijs

Plezier en energie haal ik uit het gezamenlijk met een team werken aan een topresultaat. Inzicht in de publieke financiën, organiserend vermogen, communicatieve en sociale vaardigheden zijn mijn kwaliteiten. Door mijn enthousiasme zorg ik voor een prettige omgeving waar resultaten behaald worden.

Huidige opdracht: Directieadviseur Gemeenschappelijk Regeling

Met veel plezier woon ik in Rotterdam. In dezelfde stad heb ik mijn studie Bestuurskunde volbracht aan de Erasmus Universiteit en ben er nog steeds veel te vinden, maar ik ben daarnaast ook graag in Maasland. Dat is het dorp waar ik ben opgegroeid en waar ik naast jeugdtrainer ook de voorzitter ben van de plaatselijke voetbalvereniging MVV ’27. 

Gedurende mijn periode bij de Rijksoverheid heb ik ervaring opgedaan bij verschillende ministeries: Ministerie van VWS, Ministerie van I&W en het Ministerie van Financiën. Ik werkte op zowel de Directie Financieel Economische Zaken als op een beleidsdirectie. Enorm interessant om met zowel begroting als beleid te werken en op een andere werkplek weer te kijken naar bedrijfsvoering, zoals subsidieprocessen.  

Neem gerust een kijkje op mijn Linkedin-pagina om meer over mij te weten te komen, maar je kunt me natuurlijk ook een mail sturen.