Nynke Hoekstra

Wees jezelf er zijn al genoeg anderen!

Is mijn motto wat binnen D&D zeer gewaardeerd wordt…. Ons team bestaat uit consultants met diverse expertises en persoonlijkheden en hier zijn we dan ook continu naar op zoek. Wat D&D zo anders maakt dan veel werkgevers is dat eigen inbreng wordt beloond en dat je als consultant mee mag bouwen aan de ‘scale up’ van de organisatie. Zo zie en leer je veel in korte tijd.

Binnen D&D kun je snel veel verantwoordelijkheden krijgen. Zo heb ik aangegeven onze development dienstverlening verder vorm te willen geven. Met deze dienstverlening hopen we organisaties en medewerkers toekomstbestendiger te maken via o.a. maatwerk ontwikkeltrajecten. Mijn didactische bevoegdheid en passie voor leren & ontwikkelen komen hierbij goed van pas.

In het verlengde van leren & ontwikkelen ligt kennis delen. Met dat doel vind ik het leuk om als adviseur, projectleider en/of (programma)manager blijvende meerwaarde te creëren. Mijn natuurlijke kracht ligt daarbij in het resultaatgericht zijn, creatief kunnen denken, houden van overzicht en mensen verbinden.

In de toekomst hoop ik dat wij onze slogan ‘creating public value’ nog meer vorm weten te geven waarbij deze waardetoevoeging verder reikt dan onze eigen landsgrens.

Naast mijn baan bij D&D ben ik ook een trotse moeder van 2 jonge dochters, vind ik het leuk om met mijn vriendinnen af te spreken en ben ik graag buiten in de natuur om te sporten.

Wil je meer te weten komen over D&D, over onze Development Dienstverlening of hoe je een baan als consultant combineert met het moederschap ?, neem dan contact met mij op!