Mels van Meggelen

Verbinding ten behoeve van de publieke zaak

Een verbindende rol spelen ten behoeve van de publieke zaak is mijn drijfveer. Als adviseur bij D&D zet ik mijn specifieke kennis op het vlak van politieke, inhoudelijke en procesmatige advisering graag in om bestuurders en directeuren te ondersteunen en ontzorgen. Naast een dosis gezond dosis verstand, maak ik daarbij veel gebruik van inhoudelijke kennis en gesprekstechnieken vanuit het coachingsvak.

Ik heb een master in Management van de Publieke Sector (MSc) en ervaring op het vlak van strategisch management, project- en programmamanagement, (lokale) politiek, coaching en begeleiding en samenwerking tussen organisaties.

Mijn omgeving geeft aan dat ik politiek sensitief ben, oog heb voor verschillende politieke en organisatorische belangen en goed ben in de rol van verbinder en aanjager. Ik heb het vermogen om snel te schakelen en ik ben een teamplayer die goed met verschillende karakters en belangen kan omgaan. Daarnaast hoor ik vaak dat ik vrolijk, stressbestendig, gezellig en energiek ben.

Voor mij staan niet systemen, maar mensen centraal. Door in te zetten op persoonlijke ontwikkeling, geloof ik dat ieder individu het beste uit zichzelf kan halen. Dat probeer ik ook voor mezelf te blijven doen, door te investeren in opleidingen en nieuwe ervaringen.

 Voorbeelden: Als bestuursadviseur van de gemeente Haarlemmermeer gaf ik gevraagd en ongevraagd advies over politieke ontwikkelingen en was ik samen met mijn collega’s verantwoordelijk voor het college van B&W als geheel. 

Voor direct contact vind je hieronder mijn gegevens. Meer achtergrondinformatie over mij kun je vinden op mijn LinkedIn profiel.