Mariel Hernández Bustamante

Dansen is mijn passie en het vinden van de juiste danspartner is altijd belangrijk. Bij Derksen & Drolsbach (D&D) heb ik sinds dag 1 mijn perfecte werkpartner gevonden.

Het best kan ik worden omschreven als een nieuwsgierige persoonlijkheid. Deze eigenschap stelt mij in staat om op eenvoudige wijze op de hoogte te blijven betreffende ontwikkelingen binnen mijn vakgebied. In Venezuela, waar ik vandaan kom, ben ik mijn carrière op het gebied van marketing- en communicatie gestart. Daarbinnen heb ik o.a. ervaring opgedaan met het doen van onderzoek, het opzettenen onderhouden van social media en het organiseren van evenementen. Vaardigheden die mij bij D&D helpen mijn rol als Business Support Medewerker goed uit te voeren.

Het leuke van werken bij Derksen & Drolsbach is het matchen van geschikte kandidaten op passende opdrachten. Het gaat er daarbij niet alleen om dat de kandidaat matcht met de functieomschrijving maar ook dat er op persoonlijk gebied een klik is tussen hem of haar en de opdrachtgever.

In mijn vrije tijd volg ik een bieropleiding en doe ik vrijwilligerswerk bij een school in mijn buurt. Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn-pagina en je kunt uiteraard ook contact opnemen via de mail of telefoon.