Lisanne Schoof

Aanpakken, vastbijten, maar ook kunnen loslaten.

Met mijn enthousiasme en leergierigheid verken ik graag de wereld om mij heen. Snel kunnen schakelen tussen diverse disciplines en onderwerpen, dat is mijn kracht. Samen met teamgenoten zet ik mijn tanden in uiteenlopende (maatschappelijke) opgaves. Mijn werkzaamheden worden gekenmerkt door een grondige diagnose en analyse, het aanreiken van oplossingen en adviezen door een sparringpartner te zijn, maar ook door kritische vragen te stellen. Door mijn bestuurskundige, juridische en financiële achtergrond ben ik vindingrijk in het oplossen van moeilijke en theoretische vraagstukken. De kunst van het loslaten probeer ik mij steeds meer eigen te maken.

Vanaf 2014 heb ik in diverse functies gewerkt binnen de Rijksoverheid. Tijdens deze periode heb ik zowel bij het ministerie van Justitie en Veiligheid als bij het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport gewerkt.

Voorbeelden: optimaliseren van de P&C cyclus; financieel advies geven op wetsvoorstellen en beleidsinitiatieven; afronden van een beleidsevaluatie; verzorgen van (financiële) rapportages aan bestuurders.

De relaxte sfeer, afwisseling in werkzaamheden en omgeving plus de aandacht voor persoonlijke groei in het team hebben mij doen overtuigen om de overstap naar Derksen & Drolsbach te maken. Het delen van meningen en visies binnen een ploeg is naar mijn mening van belang voor een succesvolle samenwerking en een gewenst eindresultaat. Samen met mijn volleybalteam probeer ik wekelijks een mooie prestatie neer te zetten. Daarnaast ben ik in het weekend graag op het terras of in een knus restaurant te vinden.

Heb ik je interesse gewekt? Ik kom graag met je in contact. Mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn pagina.