Lisa Warmenhoven

Vrienden en collega’s omschrijven mij als gedreven, leergierig en enthousiast. Mijn drijfveer: de wereld verbeteren. Wellicht iets té optimistisch. Ik wil in ieder geval graag sociale impact maken! Als Amsterdamse ben ik hiervoor bij Derksen & Drolsbach aan het juiste adres. Met mijn analytisch vermogen, oprechte nieuwsgierigheid en verbindende karakter bied ik als D&D consultant hét advies ter ondersteuning van bestuurders en directeuren.

Na cum laude de bachelor Bestuurskunde & Overheidsmanagement te hebben afgerond ben ik mij gaan specialiseren in International and European Governance aan de Universiteit van Leiden, met een focus op vrede, veiligheid en conflictgebieden. Ik heb een passie voor de publieke sector en zet mijzelf graag privé en als professional daarvoor in. Zo heb ik naast mijn werk en studie vanuit mijn woonkamer gewerkt aan de oprichting van een landelijke stichting om hoogopgeleide mensen met een arbeidsbeperking te ondersteunen in hun weg richting de arbeidsmarkt (ter voorbereiding op de participatiewet). Gedurende mijn periode bij de Rijksoverheid heb ervaring opgedaan in advies, beleid en secretarisrollen. Drie jaar heb ik gewerkt voor verschillende beleidsdirecties bij het Ministerie van Binnenlandse Zaken. Daarnaast word ik blij van vraagstukken met een internationaal karakter. Zo reisde ik tijdens mijn master af naar Libanon, waar ik onderzoek deed naar de toegankelijkheid van formeel onderwijs voor Syrische vluchtelingenkinderen. En liep ik stage bij het Ministerie van Buitenlandse Zaken in Jordanië, waar ik mij o.a. bezighield met economische ontwikkelingsvraagstukken en de Syrische vluchtelingenproblematiek. Ook in mijn vrije tijd probeer ik zoveel mogelijk van de wereld te zien, nieuwe ervaringen op te doen, nieuwe taal en culturen te leren kennen en lekker en veel (Arabische mezzes) te eten. In de avonduren en het weekend besteed ik tijd aan het leren van Levantijns Arabisch.

Ik ben maatschappelijk betrokken, een strategisch- en out-of-the-box denker en heb een echte hands-on-mentaliteit. Ik houd van overzicht en structuur aanbrengen en schakelen tussen proces en inhoud. Ik ben een echte spin in het web die de verbinding tussen bestuur, beleid en uitvoering legt. Ik ben resultaatgericht en een echte teamplayer, die graag samen het verschil maakt. Ik ben proactief, breed geïnteresseerd en soms een tikje perfectionistisch. Zo duik ik graag in nieuwe onderwerpen en probeer ik die dan zo snel mogelijk eigen te maken. Ik houd mij graag bezig met thema’s als veiligheid, migratie, integratie, duurzaamheid en gender gelijkheid.

Mijn vrije tijd besteed ik verder graag aan yoga, de sportschool, hockey en speciaal biertjes drinken in een hippe Amsterdamse tent. Mijn voornemen is om hardlopen weer aan dat lijstje toe te voegen, zodat ik tijdens hardloopwedstrijden mee kan rennen met het D&D team.

Specialisatie: bestuurs-/directieadviseur, programma/projectsecretaris, projectmanagement, snel schakelen, mensen verbinden, creatieve oplossingen bedenken, publieke sector, sociaal domein

Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn Linkedin-pagina en uiteraard kun je ook contact opnemen via onderstaande contactgegevens.