Leontien Schuiling

…een route uitstippelen, het ritme vasthouden en vooral samen resultaten bereiken. Niet alleen in het werk maar ook tijdens een hardloopsessie.

Huidige opdracht: Programmamanager verbetering control functie G4 Gemeente

Gebruik mijn strategische visie en omgevingsmanagement. Met name lastige opdrachten in een complexe context tot een goed einde te brengen, geeft mij energie. Hoe verder we komen, hoe beter, maar wel beheerst en graag met wind in de rug!

Een team in zijn kracht zetten, een verandering inbedden in dagelijkse patronen, of een bestuurder ondersteunen in de realisatie van een strategie, zijn opdrachten waar ik graag een blokje voor omloop. Genieten van het onbekende; het is bij mij niet of – of, maar en – en. Ik zie de macht van de macht en daag graag de waarheid uit. Graag ga ik samen op zoek naar een alternatief als de context daarom vraagt.

In mijn werk heb ik net ‘t roer flink omgegooid; van ambtenaar met een vastomlijnd carrièreperspectief naar groeiend bedrijf in de consultancy. Dat is spannend maar voelt ook heel goed passend. Graag zet ik mijn ervaring met veranderprocessen, maar ook mijn daadkracht, creativiteit en oplossingsgerichtheid in bij verschillende opdrachtgevers.

Voorbeelden: Positieve besluitvorming over toekomstplan voor agentschap met aanvulling structurele financiële middelen; Een geslaagde implementatie van het nieuwe werken en een huisvestingsplan voor 3.000 medewerkers; Implementatie van sturingsrelaties binnen de driehoek eigenaar, opdrachtgever en opdrachtnemer.

Meer informatie over mij, mijn achtergrond en ervaring is te vinden op mijn LinkedIn en je kunt uiteraard ook altijd contact opnemen.