Hugo Drolsbach

Mensgerichte autoriteit, overtuigende analist, maar ook wel is een beetje eigenwijs en soms fanatiek.

Samengevat: Een mensgericht leider, die het toekomst plaatje ziet en ernaar handelt.

Belangrijkste drijfveer is het verbeteren van de prestaties van mensen en organisaties. Ik adviseer, verbind en realiseer zodat zij beter worden in wat ze doen. Energie haal ik uit het behalen van resultaten, maar dan wel duurzaam en altijd gericht op het neerzetten van een topprestatie. Persoonlijke ontwikkeling, groei en identificatie met mensen en organisaties beschouw ik hierbij als essentieel om (duurzaam) effectief te zijn. Als bedrijfskundige ben ik geïnteresseerd in veranderkundige vraagstukken en de continue zoektocht naar mogelijkheden om te verbeteren, te vernieuwen en te innoveren.

Door mijn omgeving word ik herkend als iemand die met de benodigde flexibiliteit en creativiteit zo recht mogelijk op zijn doel afgaat, maar dat altijd doet met oog voor de omgeving, vanuit een natuurlijke betrokkenheid bij en respect voor de ander. Vakmanschap, enthousiasme en dynamiek zorgen ervoor dat ik succesvolle relaties kan aangaan, waarbij hard werken, samenwerken, plezier en het wederzijds bereiken van de gewenste resultaten samengaan. Hier ligt mijn passie!

Mijn ambitie is om Derksen & Drolsbach B.V. (D&D) verder te ontwikkelen tot een ‘(consulting) firm of the future’. Dat doen we bij D&D met elkaar vanuit onze kernwaarden Daadkracht, Wendbaarheid en Innovatie en vanuit een missie die er echt toe doet: ’Be as YOU wish to seem’ met een ’maatschappelijke impact’!