Gerwin Nijeboer

Echtgenoot en vader van drie gave tieners. Hardlopen en koken doe ik graag, net als lezen. Door open te staan voor het leren van nieuwe kennis of vaardigheden ontwikkel je jezelf als persoon. Een persoon die gedreven, enthousiast en een tikkeltje eigenwijs is, met een goed gevoel voor politiek.

Makkelijk in contacten, open communicerend, eerlijk en transparant. Wars van oordelen zoek ik naar de best mogelijke oplossing. De basis om succesvol te zijn, in mijn ogen, is te luisteren en betrokkenheid te creëren bij alle belanghebbenden. Met behulp van Public Value, help ik organisaties doelen te bereiken door verbinding, legitimiteit en draagvlak te creëren, waardoor samenwerking, groei en innovatie ontstaat.

Door vragen te stellen, te luisteren en te analyseren naar problemen lukt het mij de daadwerkelijke problematiek op tafel te krijgen. Ik schroom ook niet om deze te benoemen en bespreekbaar te maken. Ik geniet van het thema Public Value, dat wordt gedefinieerd als het creëren van waarde in het gemeenschappelijk belang voor het welzijn van het individu en de samenleving. In dit thema specialiseer ik mij en werk op internationaal niveau samen met organisaties en wetenschappers.

Mijn ervaring ligt in zowel de publieke sector als binnen middelgrote en beursgenoteerde bedrijven, waar ik heb geopereerd op operationeel en management- en bestuursniveau. Mensen omschrijven mij als een enthousiast en gedreven persoon die kijkt naar de mens in het proces, niet alleen focust op de ‘harde kant’ en doelen voor een organisatie bereikt en borgt.

Kortom, een toegankelijke sparring-partner met kennis, rust en enthousiasme. Nieuwsgierig?