Frans Gruijthuijsen

Ik krijg energie van het oplossen van complexe vraagstukken. Door mijn analytisch vermogen weet ik in complexe omgevingen goed het overzicht te behouden. Hierdoor ben ik in staat om resultaten te boeken waarbij ik oog heb voor wat er al is, maar ook durf om een andere koers te varen indien dat gevraagd wordt. Resultaten boek je namelijk samen. Werk probeer ik altijd zo te organiseren dat het op het raakvlak ligt van wat medewerkers leuk vinden en waar ze goed in zijn, zodat zij de mogelijkheid hebben om uit te kunnen blinken!

Bij Derksen & Drolsbach wil ik mij verder ontwikkelen als manager én als mens. Ik ben goed in plannen en organiseren, en zet die capaciteiten graag in om bij te dragen aan het realiseren van de maatschappelijke doelstellingen van Nederland. Ik fungeer hierbij graag als verbinder tussen strategie en de operatie, om zo zorg te dragen dat we gezamenlijk de gemeenschappelijke doelen nastreven. Mijn expertise gebied ligt hierbij in Finance, Planning & Control en de brede bedrijfsvoering maar ik sta zeker open voor nieuwe werkvelden waarin ik mijzelf kan verbreden.

Zelf hecht ik waarde aan openheid en eerlijkheid. Niet lullen, maar poetsen zoals ze dat zeggen waar ik vandaan kom. Zullen we snel eens een bakkie doen?