Bram Kouwenhoven

Elke dag probeer ik een positief verschil te maken.

Als partner van een bestuurder haal ik graag het beste uit een organisatie. Het liefste doe ik dat door vragen te stellen en te prikkelen. Wanneer de mouwen moeten worden opgestroopt ben ik daar ook niet vies van. Graag ben ik zowel strateeg als klusjesman.

Veel van mijn huidige leven is ontstaan tijdens mijn studententijd. Niet alleen heb ik daar mijn vrouw ontmoet maar ook in mijn studies Bestuurskunde en Filosofie herken ik mijn huidige maatschappelijke betrokkenheid en mijn voorliefde voor grote denkers. Vanuit mijn brede achtergrond en interesse vind ik het leuk om de verbinding te zoeken tussen uitvoering, bestuur, bedrijfsvoering en beleid. Zo verschillend hoeven die werelden niet te zijn. Hier mag overigens best bij gelachen worden; een scherpe analyse belangrijk maar het is de toon die de muziek maakt.

Voorbeelden: Als bestuursadviseur COA ben ik klankbord voor het bestuur en inhoudelijk betrokken bij enkele grote thema’s. Als directieadviseur bij de Gemeente Den Haag ben ik als partner van een directeur betrokken geweest bij grote (meerjarige) reorganisatie en een veelvoud aan SZW inhoudelijke ontwikkelingen.

Om in contact te komen mag je me altijd mailen of check mijn Linked-In.