Digital Transformation

Waarom, wie en wat?

Digitalisering neemt in rap tempo toe: op het werk, in de buitenruimte en in ons privéleven worden we -bewust of onbewust- ondersteund door digitalisering en nieuwe technologieën. Of je nu wel of niet actief bezig bent met digitalisering, het is waardevol dat als je als D&D transformer (basis) begrip hebt van nieuwe technologieën.

Team Digital Transformation heeft zich als doel gesteld alle D&D’ers in staat te stellen om gesprekspartner te zijn van onze opdrachtgevers op dit vlak. De behoefte en interesse zal per individu verschillen, maar we streven naar het creëren van een professionele kennisstandaard.

Daarvoor hebben wij een Tech-Wiki gemaakt waarin:

  • Technologieën worden uitgelegd: Wat is het eigenlijk?
  • De toepassing van technologieën wordt toegelicht: Waarvoor gebruik je het?

Definitie digital transformation

We definiëren digital transformation als “organisatieverandering door het gebruik van technologieën om de (business) prestaties te verbeteren.”

Een digitale transformatie is gebaseerd op een digitaal fundament. Organisaties veranderen voortdurend, maar om in aanmerking te komen voor een digitale transformatie, moeten een of meer digitale technologieën een aanzienlijke invloed uitoefenen.

Een digitale transformatie vereist organisatorische verandering. Een verandering die processen, mensen en strategie omvat. Kortom, digitale bedrijfstransformatie omvat veel meer dan technologie.

De technologieën

Wilt u meer over weten?

Neem contact met ons op:

consultant Renate Schroevers

Renate Schroevers

E-mail: renate@derksendrolsbach.nl
Skype: 06-14746540

pim-arent-consultant

Pim Arent

E-mail: pim@derksendrolsbach.nl
Skype: 06-12392119