Development

Be as you wish to seem

Haal het maximale uit jezelf en je omgeving. Dat is wat we bij D&D belangrijk vinden voor al onze stakeholders. Dit vergt continue ontwikkeling. Onze filosofie is dat ontwikkelen in teamverband zorgt voor verhoging van de persoonlijke- en teameffectiviteit. Hiermee vormt onze development dienstverlening een onlosmakelijk deel van uw organisatieontwikkeling en krijgen uw medewerkers meer grip op werk, kunnen zij beter omgaan met verandering en hebben ze oog voor nieuwe inzichten.

De doelstellingen en gewenste veranderingen in de organisatie zijn het uitgangspunt van ons development dienstverlening. Op basis van het ODC-model brengen we samen drijfveren, talenten en kwetsbare kracht in kaart en komt een ontwikkelplan tot stand dat bij u en uw organisatie past.

Het doorlopen van zo’n plan duurt doorgaans 6-12 maanden. Deelnemers werken hierbij aan hun eigen praktijkopdrachten. Dat maakt het effect na afloop van het traject duurzaam. Het complete traject bestaat uit trainingen, coaching en begeleiding op de werkvloer.

Development Onepager

Bekijk onze Development projecten

ODC Managementteam ontwikkeling

ODC Managementteam ontwikkeling – Rijksoverheid/ZBO

2 april 2019

no image added yet.

Business partner programma – Rijksoverheid/ZBO

15 november 2018

no image added yet.

Ontwikkeltraject Control – G4 gemeente

9 augustus 2018

Wilt u meer over weten?

Neem contact met ons op:

Nynke Hoekstra

E-mail: nynke@derksendrolsbach.nl
Skype: 06-18291347

Robert Derksen

E-mail: robert@derksendrolsbach.nl
Skype: 06-53167855