Werken bij Derksen & Drolsbach

Derksen & Drolsbach (D&D) is een jong bedrijf (2016) dat groeit en volop in ontwikkeling is. Ons team bestaat uit consultants met diverse achtergronden, expertises en persoonlijkheden. Wat ons als team bindt, is het D&D-DNA en onze drive om maatschappelijke impact te creëren. Wij geloven dat werken vanuit passie en plezier ontwikkeling stimuleert en tot de mooiste resultaten leidt. Naast het uitvoeren van opdrachten, bouw je ook intern in teams mee aan de ontwikkeling van de D&D-organisatie langs de lijnen van onze visie van de firm for the future.

Be as YOU wish to seem – Socrates

Derksen & Drolsbach staat voor een persoonlijke aanpak. We zijn ervan overtuigd dat je het best tot je recht komt als je wordt gewaardeerd om je talenten en je je ambitie de vrije loop kunt laten. Maar er is meer dat werken bij D&D bijzonder maakt. De focus ligt op jouw ambities en jouw ontwikkeling. Je bepaalt zelf welke kant je op wil- wij helpen je verder. We kijken samen naar de toekomst en maken D&D samen nog beter en mooier. Dit doen we allemaal vanuit onze kernwaarden daadkracht, wendbaarheid en innovatie. We zijn een hecht team en hebben een platte organisatiestructuur. We werken hard en doen samen veel leuke dingen.

Ben je enthousiast over het D&D-DNA en onze dienstverlening?

Dat komt goed uit, want we zijn altijd op zoek naar gedreven en authentieke mensen. Een carrière bij D&D betekent maximale persoonlijke ontwikkeling, het uitvoeren van opdrachten, bouwen aan de D&D organisatie. Een afgeronde WO-opleiding en minimaal 3 jaar werkervaring zijn daarbij onmisbaar. Het is handig als je ervaring of affiniteit met de publieke sector hebt.

Solliciteren

Wij houden van korte lijntjes. Neem dus rechtstreeks contact op met initiatiefnemers Hugo (0624925849, hugo@derksendrolsbach.nl) en Robert (0653167855, robert@derksendrolsbach.nl).

Of vul het formulier in, upload je CV en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

  Jouw naam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer

  Motivatie

  Upload CV *

  * Verplichte velden